Přejít na obsah

Ostatní

Témata mimo rámec: Pro diskuse o Škoda Kodiaq 2. generace, které nezapadají do běžných kategorií.

• Aktuální příspěvky

• kluci, je tu někdo, kdo tu montáž má za sebou a poradil by mi. +420 605 350 797 Nemám koupenej ten kabel, tak chci vědět, jestli to zvládnu (jsem slaboproudař) propojit obyč kabelem.
    • Tak mám auto zpátky. Mám úplně novou autobaterii. Ta původní už ani nešla dobít, říkali že vadný kus (že to nemohlo být nějakým pasivním vybíjením jako třeba nezhasínající světýlko v přihrádce, že to by se rychle dobilo jízdou). Takže buď jsem si vylosoval černýho Petra, nebo se tady po čase přidá pár dalších nešťastných z dané série  A to jsem si po první odpovědi zde od pana Ludi myslel, že jsem já idiot a nenabíjím. Ne, není to normální, aby autobaterie vydržela rok. 
    • Nakonec jsem zvolil R99 a uvidíme 😉. Aspoň jsem jí viděl v reálu a je to fakt drobek, což je priorita.
    • A co to mělo původně být? R99 nebo ta RS990?
    • Koupeno, dnes dorazila. Jenže mě Alza pěkně nas..., protože (ač jsem koupil nové zboží) dorazila kamera bez obalu ve folii a s cedulkou "NOVÉ ZBOŽÍ". Hned mi to bylo podezřelé, což se následně potvrdilo: když jsem kameru propojil s PC, tak se ukázala modrá obrazovka s nápisem "MASS STORAGE" a krátkou výzvou na formátování karty. Displej ani tlačítka na nic nereagovala, takže jsem milou a na pohled pěknou kameru okamžitě odnesl a vracím. Prostě mi poslali zboží, které už někdo použil a vrátil. Takže objednáno jinde a dám pak vědět 🤨.
  • Vytvořit nový...