Other
Offbeat Topics: For discussions on Škoda Kodiaq 2nd Generation that don't fit into standard categories.
10 témat v tomto fóru
-
Martin Jahn ze ŠA potvrdil, že v průběhu roku 2023 budou představeny modely Kodiaq II a Superb IV. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-euro-7-nevime-jestli-je-to-ignorance-nebo-arogance-eu-zni-z-automobilek-221488#utm_content=ribbonnews&utm_term=martin%20jahn&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz Vzhledem k dnešním možnostem dodávek nových aut (12+ měsíců) mi vychází už z morálního stáří modelu počkat na novou generaci Kodiaq II. Kodiaq měl premiéru 09/2016. Má někdo informace, kdy bude model Kodiaq II představen?
-
-
- 153 odpovědí
- 49tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
-
Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/O7BQRTTQ#B_BE5oFda10d_Fl1IJGwMA
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, Kodiaq Exclusive Selection 2.0 TDI (110kW) + navíc nezávislé topení mi leasingovka objednala okolo září. Předpokládaný termín výroby byl leden. Jenže postupně se z toho stal květen, pak červen a nově to vypadá na konec roku. Jaký jsou vaše zkušenosti?
-
- 28 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Nenašel jste někdo uspokojivé řešení tohoto problému? Bez slunečních brýlí s polarizačním filtrem jsem v létě ztracený, ale s nimi zase nevidím na HUD, na který jsem si krásně zvykl. Zoufale hledám nějaké nápady 🤔
-
-
- 6 odpovědí
- 455 zobrazení
-
-
Kdy bude k mání Kodiaq 2 Sportline 2,0 TSI/150kW 4x4 ? Trochu jsem si nedávno pohrával s konfigurátorem a při tom zarmouceně zjistil, že mnou favorizovaný Kodiaq s benzinovým motorem 2,0 TSI/150kW 4x4 není k dispozici ve verzi Sportline. A zároveň, že pro ostatní motory včetně 2,0 TDI/145kW 4x4 tato možnost konfigurace tu je. Což mě udivilo, protože nevím, kdo by tak moc toužil po dieselu se sportovním vzhledem, když s ním bude tahat těžký vlek nebo karavan. Ale kdo ví, třeba se mýlím. Byl tu přece Kodiaq 1 RS 2,0 TDI 176kW 240PS 500Nm! Svého času to byl nejsilnější diesel v historii značky. Tak jsem se smířil s představou, že budu muset oželet Sportl…
-
-
- 21 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, prodejce mně informoval o zdražení Kodiaqu po 30.4.2025 a garantuje cenu jen do konce dubna. Nemá někdo bližší informace? Prodejce neví čeho se bude týkat a/nebo nechce říct. Díky
-
- 12 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny. Mám faceliftovýho Kodiaqa a jednu chvíli jsem uvažoval o novém Kodiaqu druhé generace. Na prvních obrázcích vypadá, že je o hodně větší. Uvádí se, že o 70 litrů atd. Rozvor má ale jen o 1mm větší, tedy nula nula nic. Hodil jsem přes sebe dva obrázky z boku auta 2023 vs 2024 a užasnul jsem. Přikládám obrázek. Nový Kodiaq má být o 6cm delší. Reálně je ale využitelný rozdíl (alespoň pro mě) zanedbatelný. Větší prostor nahání výškou a jinak položeným zadním oknem. Tedy něco, co téměř nevyužiji. Kapotu a boky má vyhnané o hodně výš. Tedy jde spíš o efekt velikosti, než využitelnost. Teď už to na mě působí tak, že můj důvod (větší prostor) reálně odpadá. Pro mě…
-
-
- 6 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím vespolek, chtěl bych si udělat brzy radost a byl se porozhlédnout po několika showroomech. Problém je, že jsou to auta vesměs z prosincové produkce 2024. Jde mi o to, jestli jsou už auta z tohoto období relativně bezproblémová, protože co se dočítám na fórech o problémech s elektronikou, podvozkem, odtazích atp. mě dost neuklidňuje (motor-talk v Německu). V autě jsem denně, excesy typu měsíc v servisu si fakt nemůžu dovolit. Je tu třeba někdo kdo nedávno Kodiaqa kupoval a mohl by poreferovat? Moc díky
-
-
- 1 odpověď
- 780 zobrazení
-
-
-
Mám nakonfigurovanýho už nějakou chvíli Kodiaqa, ale ještě jsem ho chtěl pořádně projet, než udělám rozhornutí a objednávku. Nicméně asi před třema týdny se mi v konfiguráku ukázalo, že moje uložená konfigurace už není možná s příplatkovou výbavou Asistovaná jízda 2.5+, ale jen Asistovaná jízda 2.0+. A minulej tejden zmizela i Asistovaná jízda 2.0, přičemž zůstala jen verze 1.5, která je v základu. Že mi to nebude držet nějak inteligentně v pruzích asi tolik neřeším, ale AJ 2.5 mělo v tom samým balíčku i 360 kamery, což mě už mrzí. Dealer netuší, co se děje, ani proč, jen tipoval, že asi maj nějakej SW bug, kterej nejsou schopni vyřešit, a proto to zatím stáhl…
-
-
- 14 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
- 2 sledující
-