Zdravím. Mám Octavii 3 2019 facelift a chtěl bych vyměnit klasický multifunkční volant za seříznutý jaký se např. dává do RS3 a zajímalo by mě zda je airbag a kryt kompatibilní a nebo se musí kupovat i to. Našel jsem stránku ( viz odkaz dole ) kde nabízejí tento volant a píšou i kam to pasuje ale na můj dotaz zda pasuje i do faceliftu 2019 napsali že si nejsou jistí. Poradí někdo? Díky
https://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-skoda-seriznuty-multifunkce-original-cerny-10465cz3358/?gad_source=1&gad_campaignid=21363452526&gbraid=0AAAAADKuWXn7d5GU9_BV9ZYC6EeWCCLjN&gclid=CjwKCAjwiezABhBZEiwAEbTPGL2EwzdzSPrlHAmv7a5yBg73zGbrONhK8PgmQfZH77qW8Aye0HMfzhoC-CMQAvD_BwE
40eur za "plnou nádrž" a ujede to na ní cca 350km?
Za 40eur může být necelých 30l N95 - pri spotrebe 8l/100km, to je tak zhruba stejný dojezd...
Nějak mi stále chybí srovnání EV vs spalovák, co se týče nákladů na dojezd (pokud nemám vlastní FVE).
Taky už mě to pěkně štve. Mám problém vyjet ze zahrady, auta daleko, pak je tam ještě chodník, a dnes 4x brzda 🙄🙄, dále, při parkování k chodníků šli chodci, cca 2,5m místa, opět brzda, dítě v autě v šoku, já taky. Fakt hnus tento systém. Proč to nedokáže brzdit mírněji.😔😔 A to už ani pomaleji couvat nemůžu, noha neustále na brzdě...
@Karel z HK Ale notak, k čemu takový jízlivý komentář? Jsou tu i tací, co chtějí mít auto v pokud možno co nejlepším stavu.
Zvedací body toho vydrží hodně a určitě jen tak neureznou. Stejně by mě ale štvalo, kdybych je měl zbytečně sedřené.