Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem Petr Svetr,

Tak se mi za pomocí podpory Škoda podařilo zaktivovat Ambientní osvětlení – další barvy, protože těch 8 základních barev nic moc, nyní jich je tam 30 a moje oblíbená původní škodvácká zelená tam je, u základu byla dost vyblitá. Současně jsem zaktivovat i Ambientní osvětlení – dodatečné funkce. Mezi dodatečné funkce patří synchronizace s výstražnými světly: Messenger_creation_EB3C90A1-DB88-4B86-80B9-E41BA9851E52.mp4 a červeně blikající osvětlení otevřených dveří, dynamická funkce v závislosti na zrychlení v režimu Sport. Mělo by tam toho být mnohem více, ale celý soupis jsem nikde nenašel, ale narazil jsem na FB na zajímavou funkci spojenou s Laurou: M…

2. Zahájeno uživatelem ReavuKeenes,

Ahojte, mam novu S4 2.0 TSI 150kW a vsimol som si po nastartovani vibracie v interieri. Su silnejsie ako na inych autach, ktore som doteraz mal, dost ich citit na volante. Napr. Leon Cupra 1.5 eTSI pradie ako maciatko a v interieri necitim skoro nic. Stretli ste sa s rovnakym problemom? Je to normalne na S4 alebo moze ist o vadu?

3. Zahájeno uživatelem bobesh,

Ahoj. Dnes pri ceste do prace jsem si vsiml, ze pri pohledu do vnitrniho zrcatka vidim zkrze zadni okno docela zkreslene. Mam liftback, takze sklon zadniho okna je samozrejme vetsi nez u kombi. Navic jsou tam dratky na vyhrivani. Nicmene docela me to prekvapilo. Na superbu III mi to tak viditelne neprislo. Dnes jsem si vsiml, ze plnou bocni caru vidim jako docela klikihak. Taky auta za mnou jsou mnohdy docela zkreslena. Vy co mate liftback, pozorujete to taky? Dam sem vyhledove fotku. Diky

• Pozitivní
      • Díky
    • 14 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem nosferatak,

Ahoj, Rád bych se zeptal jestli používáte nějaký držák na telefon, jediný který jsem našel je od Broditu pro Superba 4. Díky

5. Zahájeno uživatelem oldurb,

Ahoj, nenechali jste si náhodou někdo vytisknout na 3D tiskárně adaptér na držák na tablet do nových sportovních sedaček? Jsem už dosti zoufalý, Škoda přišla s 3. druhem otvoru. Viz foto. Díky.

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 18 odpovědí
    • 882 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Anderj83,

Ahojte, vcera som si bol zobrat noveho S4 (L&K, 2.0 TSI Liftback) a zarazila ma jedna vec. Podla vsetkych recenzii co som videl/cital (vid nizsie), ma byt podlozka na mobil chladena. (Superb novej generácie je vybavený úplne novým systémom bezdrôtového nabíjania mobilného telefónu, ktorý umožňuje rýchle indukčné nabíjanie s výkonom až 15 W a zároveň chladí mobilné zariadenie.) Vie prosim niekto viac o tom ako presne to ma byt chladene? (ci je klimovany ten priestor samotny, alebo ci sa chladi ta indukcna cievka niekde vnutri?) Po par minutach bola horuca aj ta podlozka aj mobil. Ake su vase skusenosti? Vie to mobil realne uchladit alebo nie? Teda je proble…

7. Zahájeno uživatelem SkodaRapid,

Nemáte náhodou někdo oboustranný koberec do liftbacku z oficiálního e-shopu Škody? https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/oboustranny-koberec-superb-iv-limo/p/3P3061163 Zajímalo by mně jestli je to spíše plast nebo guma a jak to na vás působí? Pokud je to otočené textilem směrem nahoru, jak to vypadá? Nejsou tam pak nějaké hrbolky, když tam jsou ty výčnělky na pogumované straně?

• Pozitivní
      • Díky
    • 8 odpovědí
    • 895 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Tragedie_v_JZD,

Po 14 dnech první problém U sedadla řidiče, na konci "programu" se program neukončil - resp. ukončil, ale tak nějak předčasně, takže asi dva vaky jsou nafouklý, a ovládání masáží nefunguje (ani tlačítkem na sedačce, ani na infotainmentu). Krátký vypnutí zapalování a zapnutí problém nevyřešilo - nějaký nápad "co s tím"? jako asi na záda mi to nevadí, ale asi tý kůži to tak úplně nesvědčí. Nějaký reset / nebo cesta, jak to dostat aspoň do výchozího stavu? U spolujezdce funguje bez problémů. EDIT: po "resetu" auta (ve smyslu vypnuté zapalování u baráku) se to vyresetovalo a vrátílo do původního stavu.

9. Zahájeno uživatelem p2p,

Ahoj vse, je tady nekdo kdo si vyzkousel new SUP 4. Jedna se mi o interier, jestli vrze ta horizontalni vlna na pod palubkou. Koukal jsem na nejake video a tam to nemci dost hanili... Dik za odpoved...

10. Zahájeno uživatelem rombor,

Pomohla by mi rada 🙂. Mám nový Superb IV. L&K s koženými sedačkami (hnedý cognac). Najazdené asi 1000 km a všimol som si, že na kožených sedačkách ostávajú (hlavne teda na mojej strane, kde sedím najviac), otlačky v sedadle po sedení, ktoré už nemiznú. Je to normálne pri kožených sedačkách ? (ešte som nemal, tak neviem, či to mám nejak riešiť - alebo je to normálny jav). Ďakujem.

11. Zahájeno uživatelem MrstaM,

Neví někdo proč se nevyrábí na Superb? Octavia 4 a spoustu dalších nových modelů to má, ale na Superb jsem to na eshopu originál příslušenství a ani jinde nenašel.

12. Zahájeno uživatelem SkodaRapid,

Ahoj, z dostupných zdrojů je možné vyčíst, že šířka kufru v liftbacku je 101cm a délka (dole) je 119,5cm. (Překvapivě combi ma méně: 114,6cm) Zajímal by mně rozměr od podlahy nahoru pod pláto. A pak délka kufru ve vrchní části. Mohl by prosím někdo vzít metr a změřit?

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem bazycek,

Dnes jsem si vsiml,ze ventilator ktery je pravdepodobne za kastlikem dost piska v zavisloti na stupni rychlosti ofuku.. meni se to pokud je klima na AUTO. Pokud se vypne nepiska (nehuci) nic. Prvni problem zatim co se mi objevil,nebylo ani teplo ani zima takze se o tom urcite zminim ve skodovce a uvidime co mi k tomu reknou. Zacal piskat po cca 350km😂 pridavam i video video 1 jak se zvuky meni pri pridavani ubirani atd video 2 vypnute ofuky a nasledne zapnuti na 1 carku. IMG_7028.mov IMG_7029.mov

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Světlonoš,

Vypadá to, že si tentokrát dali více záležet.

15. Zahájeno uživatelem Emil-Z,

Co je to za podivný přesah nad displejem u řidiče?! 🤥 Jako kdyby byla palubní deska převzata z původní verze, ale digitální štít nakonec někdo dal před to... Přitom u Passata je to vyřešeno hezky elegantně.

• Pozitivní
      • Negativní
    • 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.