Nová generace plug-in hybridního pohonu, jehož základem je motor 1,5 TSI o výkonu 110 kW (150 k) z nejnovější řady motorů EA211 evo2, je k dispozici výhradně pro model Superb Combi a poskytuje systémový výkon 150 kW (204 k).
Asi bych se soustředil na to, zda je olej Low SAPS nebo alespoň Mid SAPS, cca od roku 2019 mají 1,5 TSI filtr pevných částic, a tak je třeba na to myslet. Problém vidím v tom, že Low a Mid SAPS motorové oleje rychleji stárnou a pak i hůř mažou. 5W-30 je v pohodě,0W-20 pro klimatické podmínky ČR asi není nutností. Hlavní je motorový olej měnit včas, tedy po 10 000 km (krátké i dlouhé trasy) až 15 000 km, pokud jde o vozidlo, které jezdí spíš delší cesty s nižší zátěží. 0W-20 je spíš pro motory EA211, které jsou z roku 2022 a mladší. Obecně je v našich klimatických podmínkách celkem fuk, zda má olej 0W-20 čerpatelnost již od -35 °C nebo 5W-30 od -30 °C.
Já řeším úplně to samé. Mám vyměněnou levou poloosu, silentblok převodovky několikrát. Vyměněný je i diferenciál a převodovka byla rozebraná na prvočástice. Nic špatně tam nebylo. Na zimákách to dělalo méně. Dnes jsem najel na dálnici na jiný povrch vozovky a bylo to ticho na pár vteřin. Jinak hrozný hučení už od 40km/h. Pneumatiky mám z roku 2022, takže staré nejsou nicméně 2 kola jsem nechával srovnat, protože byla dost nakopaná. Napadají mě tedy pneumatiky, jinak jsem už v koncích a asi to prodám.
Doporucuji koupit si OBDeleven ultimate a vse si udelate sami. Kdyz mate takove auto je to min investice a navratnost v podobe veci co si upravite je super. Baterii si nakodujete s prstem v nose a dalsi a dalsi upravy urcite se to vyplati a poznate svoje auto ...