Elektrika
17 témat v tomto fóru
-
Dobrý den, jde na Superbu 4 odbrzdit EPB a vystoupit a mít auto stále odbrzděno? Děkuji
-
-
- 2 odpovědi
- 289 zobrazení
-
-
-
Ahoj chěl bych aby při denním svícení svítily i zadní světla už jsem to měl u třech aut za sebou dá se to nějak jen přes displej ? Nebo jen přes diagnostiku? Ale když by mě je tam někdo zapl přes diagnostiku vždy při přehraní aktualizací to zmizne ?
-
- 2 odpovědi
- 419 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Testuji ruzne drzaky pro mobilni telefon, tak aby mohl byt umisteny vedle displeje. Nepostradatelne pro lidi co se ucastni Teams hovoru a potrebuji sledovat obsah, nebo velke spotrebitele obsahu. Pri testovani jsme zjistili, ze pokud je drzak nabijeci s qi nebo qi2 protokolem a vyzadujici Power Delivery vstup, tak skodovacke/vw USB-C neni kompatibilni a nedodava dostatecny vykon. Jj vsude se pise o 45w, ale bud je to sdileny vykon, nebo to nepodporuje PD .... Je nutne zapojit v loketce do zapalovace prislusnou nabijecku a pak uz to slape ... Uprime bych chtel potkat cloveka co tohle projektoval ....
-
- 1 odpověď
- 302 zobrazení
-
-
Ahoj, mám Superba 4 kombi, zatím vše šlape. Co je tragédie, tak je šílená kvalita parkovací kamery. Rozlišení jak z roku 2000. Navíc se divně seká a je tak o půl vteřiny zpomalená oproti realitě. Kdyby šla vyměnit za nějakou i neorigo ale třeba full HD, tak jdu hned do toho. To se fakt nepovedlo. Přesedlal jsem z Volva, kde byl obraz kamery super. Rozumím, že se ve Škodovce na něčem šetřilo, ale na tohle si nemůžu zvyknout. V dnešní době 4k a full HD tohle nechápu.
-
-
- 25 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, zkoušeli jste již něco kódovat na Supa 4? Nebo je vše již omezeno a nejde nic?
-
- 2 odpovědi
- 601 zobrazení
-
-
Jak vnímáte asistenty pro parkování ? Teď nemám na mysli automatické zaparkování, ale asistenta brždění pokud hrozí náraz. Za mě je auto příšerně hysterické a nevím, zda je to jen vada u mého auta nebo obecně. Příklad Parkuji mezi dvě auta z každé strany minimálně metr couvám krokem ...defakto skoro po milimetru...senzory pípají, žádný souvislý tón. Najednou dupne auto na brzdu. koukám do čeho jsem "narazil" a vzdálenost od aut dostatečná a nemám ani souvislý tón. Je to na betonu, žádná tráva nic. Jindy couvám mám i souvislý tón a auto mě nechá zaparkovat. O parkování podélně na silnici ani nemluvím, jakmile se ke mě přiblíží jakékoli auto z jakéko…
-
-
- 25 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Dobrý den při připojení vleku 13pol s led osvětlením mi vyskakuje chyba ACC a nefunguje tempomat, vlek byl na prověření a prý je vše zapojené v pořádku nevíte někdo něco co s tím může být?
-
- 4 odpovědi
- 907 zobrazení
-
-
Ahojte. Je tu este niekto komu auto po prejdeni par metrov vyhodi 3 chybove hlasky za sebou ohladom nefunkcnych parkovacich senzorov? Mne to robi zakazdym, ale len doma v podzemnej garazi. Ked z nej vyjdem von a auto vypnem a znovu hned nastartujem tak su chyby odstranene. plus mam pocit ze takuto chybu mu hadzala aj Octavia IV co si uz ale nepamatam uplne kedze to bolo v 2020 a mal som ju len par mesiacov. Zacinam si mysliet ze to moze byt typom farby/nateru na stlpoch garaze. Predtym som mal Passat B8.FL a ten s tym nemal problemy.
-
- 2 odpovědi
- 407 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, neviem či sa to viac hodí do sub-fóra Elektrika alebo Infotainment, napíšem to sem. Skúšali ste už niekto nastaviť automatické vyhrievanie volantu a predných sedadiel po naštartovaní na základe nízkej vonkajšej teploty? Klimatizácia -> Nastavenia -> posledné 3 funkcie. Automatické vyhrievanie volantu sa mi zapne vždy iba na úroveň 1/3 aj keď nastavím 2/3 alebo 3/3. Pri automatickom vyhrievaní sedadiel takýto problém nie je. Tam to funguje korektne. Skúšal som už resetovať/vypnúť/zapnúť/rôzne kombinácie nastavení ale vyzerá, že je to softvérová chyba. Môžete to niekto potvrdiť? Prípadne ak ste to ešte neskúšal…
-
-
- 14 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, vím, že stejný problém se řešil u jiných modelů, kde nešlo vypnout automatické zamykání po rozjezdu. Zajímalo by mně, jestli se to někomu povedlo vypnout? A pokud ne, tak je uvnitř nějaké tlačítko, abych dveře mohl po zastavení odemknout? Například: vyzvedávám někoho a pokud neotevřu dveře jako řidič, tak zvenčí se nejde dostat dovnitř. Předpokládám, že když už se to samo zamyká, tak by mělo být někde i tlačítko pro odemknutí? Nevíte náhodou? V návodu jsem nic nenašel. Otevírat vlastní dveře, aby někdo mohl nastoupit mi příjde dost divné 😀
-
-
- 2 odpovědi
- 459 zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, v ceníku je u výbavy Selection pouze Asistent udržování jízdního pruhu (Lane Assist), zatímco u L&K pak Adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist). Dost mě to mate. Je tu prosím někdo, kdo má Selection BEZ příplatkové výbavy a může nám sdělit, jestli ten Asistent udržování jízdního pruhu (Lane Assist) je pouze ten otravný s volantem vrnící asistent, co ale nepomáhá automaticky auto vést v jízdním pruhu? Moc díky!
-
-
- 8 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, tušíte někdo zda je možné zajistit dodatečnou montáž elektrického víka kufru pro combi? Chyba při konfiguraci...:( Díky!
-
-
- 3 odpovědi
- 718 zobrazení
-
-
Syn mně ukazoval, že v menu sedaček se dá nastavit intenzita vyhřívání plynule a samostatně na sedák a opěradlo a k tomu i stejně ventilace. Nevím jestli to ještě mění výkon na jednotlivé stupně nastavené kolečkama.
-
- 0 odpovědí
- 403 zobrazení
-
-
Pri nastaveni kessy na otvirani dveri nereaguje. Uz se mi to jednou stalo a z niceho nic pak zacalo opet fungovat. kdyz nastavim otevreni dveri pri priblizeni funguje vzdy,ale tato moznost mi nevyhovuje. Kdyz zmacknu tlačítko na klice tak auto zamyka,ale pokud chci dvere otevrit neodemknou se. Nekdo stejny problem pripadne radu jak na reset ci “opravu”? samotne vypnuti zapnuti kessy problem nevyresi.
-
-
- 31 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím mám problém s nakódováním nikdo to neumí...
-
- 2 odpovědi
- 579 zobrazení
-
-
Jakou máte kapacitu baterky v závislosti na motoru a výbavě? Při brzdění motorem mně to nabíjí 15,3 V. Jinak v klidu je tam jen 12,2 V. Mám TSI 4x4 LaK Liftback s nez.top., přímé měření tlaku, tažné, zadní stěrač. Baterka je AGM 68 Ah.
-
- 0 odpovědí
- 670 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jak se zapíná vyhřívání vnějších zrcátek. Otočení knoflíku na dveřích do polohy vyhřívání nic nedělá, nebo je to na něčem závislé?
-
-
- 13 odpovědí
- 10,5tis zobrazení
-