@lenovoman Výše uvedený díl určitě ne, protože to je opravná sada na třmen zadní kotoučové brzdy. Opravná sada na třmen přední kotoučové brzdy vypadá takhle:
https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/8n0698471-sada-tesneni-brzdoveho-trmenu-skoda-28631.html
https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/8n0698471-sada-tesneni-brzdoveho-trmenu-evropska-unie-4194.html
nič sa nelisuje, je to len vložené dnu do drážky , ono to časom zrejme sa nejako prilepilo asi, no pokiaľ pán nemá náhradu tak treba s tým opatrne aby ju nepoškodil.
neviem či na Váš model by nepasovalo toto, treba skontrolovať kompatibilitu:
https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0615423xxx-opravna-sada-pro-brzdovy-trmen-evropska-unie-21815.html
Zdravím, povedlo se mi jednou polít volant a tak nějak vše okolo volantu. Naštěstí nevodivou tekutinou tak jsem to utřel a doufal sem ze to bude v pořádku. Po pár dnech mi ale přestal fungovat Tempomat, zkoušel jsem vyměnit páčky ale nic to nepomohlo. Nevíte někdo po čem dal jít? Ještě mne napadá ten kroužek pod volantem, v něm je nějaká elektronika?
Diky
Zdravim všechny,
do rukou se mi dostala zajímavá jedničková Octavie v kombi. Je to 1.8t s haldexem v úplně plné výbavě L&K z roku 2003, která má najeto pouhých 128 691km! To jsem si i ověřoval. Má úplně kompletní origo výbavu, včetně L&K kol, co se k tomuhle paketu v té době dávalo a dokonce kompletní servisní knížku a dobový manuál. Tak by mě zajímalo, kolik myslíte, že podobných kousků se ještě v Česku pohybuje. Vím že Octavií 1.8t s haldexem bylo vyrobeno 3868, teď je otázka kolik se jich vyrobilo v L&K. O nájezdu nemluvě.
Hadička pro odvětrání je zapojená do filtru vzduchu, jak má být, a bez netěsností? Tou se do systému podtlakové regulace dostává většina vzduchu. Vakuová pumpa ze systému vzduch pouze odsává...
Auto padá do nouze -regulace spalin.V levém rohu motorového prostoru z pohledu, když stojím čelem k motorovému prostoru je plastová krabička s rozvody regulace.kdyz ji otevřu a vyfoukám kompresorem tu část ,která je přišroubovaná na autě,tak z ní vylitne prach a na pohled jsou dva otvory ve spodní řadě zbarvený do světle hnědé barvy( něco jako barva rzi ) jeden otvor vede to vyrovnávací nádobky z plastu,která je před motorem a druhá vede k motoru z pravého boku,opět obojí z pohledu do motorového prostoru.Slysel jsem že může degradovat ta plastová krabička regulace tlaku.Ale jelikož vylítne prach při foukání kompresorem,tak nevím.Kdyz foukání do nádobky na vyrovnání tlaku tak čisto Tak ,že by z přívodu někde od motoru? EGR je nový. Děkuji za radu.
Normalna vec, co cakas od VW?
Zrejme bol zly dif. ale kto to zisti, nikto to nechce otvorit, nikto to nevie opravit, sem tam nejaky smelinar by to opravoval z cinskych dielov, origo nie su.
Ale aj po vymene to jazdi nahovno, MQB proste.
Direct auto Park v pražských Horních Počernicích má za sebou první měsíc ostrého provozu. Vůbec první obchodní galerie s vozy v Česku přilákala 312 zákazníků, kteří vybírali z více než 1 000 nových i ojetých vozů. Bez prodejního nátlaku a s jistotou, že pokud si nákup rozmyslí, mohou auto do tří dnů vrátit, nebo do čtrnácti dnů vyměnit za jiné. „Dali jsme si za cíl změnit způsob, jakým lidé auta nakupují. Chceme být místem, kde si člověk koupí auto s klidem a jistotou, že pokud mu z jakéhokoliv důvodu nebude sedět, může ho bez problémů vrátit. To není reklamní trik, ale […]
Článek Direct auto plní sliby. Za první měsíc od otevření vrátilo nebo vyměnilo klientům několik vozů se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
ano , vypustak na 17 imbus aj tento cep vidlicky ... liat olej mozes zhora cez taky isty cep vidličky , je to rychle ... akurat by som si kupil dve nove gumicky na ne , vzdy su uz vyzvejkane
Já se po 4,5 tis. km dostávám na 6 litrů a poslední dva měsíce 5,9. Hodně to jsou delší jízdy s tempomatem, ale že bych byl brzda provozu, to ne. Většinou +10 až 20 km/h limit.
Oleje jsem dolejval pouze symbolicky 2 deci a zajímavé je, že když jsem měl auto v servisu na opravu kabelu po zásahu kuny, tak evidentně servis kontroloval hladinu oleje taky, na měrce byly otisky.
Palivo Shell v power diesel, Verva diesel a teď nádrž Eurooil Diesel optimal +. Ten eurooil bez biosložky pocitově nejhladší chod na volnoběh od studeného motoru. S ohledem na cenu se jeví jako super volba, ale málokde ho mají.
Na některých autech byl problém s palivovým vedením, oprava podložením, nebo výměnou. Může to být i cokoliv od podvozku, nebo i silentblok (převodovky). Oni to prohlásí za normální na 2 roky, pak už si to hradíš.
Našel jsem fotku převodovky (MQ200) zespoda. Je to ten čep (čep vidlice), kterým lze většinu oleje vypustit? Je potřeba v tom případě povolovat i výpustný šroub?