Publikováno Říjen 5, 200816 r nevite nekdo jestli muzu pouzit srouby z origo plechu do origo alu kol? jestli bude pasovat dosedaci plochou hlava sroubu na sedlo v disku? a jak je to s delkou sroubu,jestli bude pro alu stacit? diky
Říjen 5, 200816 r jákákoliv originální kola mají dosedací plochu kulovou, která je totožná s dosedací plochou plechových disků potřebná délka závitu je rovněž totožná
Říjen 5, 200816 r Autor diky moc,veril jsem ze to tak bude ale znas to ,radsi se zeptat nez udelat kravinu jeste jednou diky
Říjen 5, 200816 r No tiez myslim ze je to totozne... pokial su to origo alu disky pre konkretny model octavky. Ak by si pouzil inu modelovu radu trebars ALU disky z najnovsej octy, to by uz sediet nemuselo...
Říjen 5, 200816 r Tak abych později nezakládal nové téma, tak bych se chtěl také zeptat. Na jaře bych si chtěl pořídit ALU Dezent F a musím si koupit i nový šrouby nebo můžu použít ty co mám teď (mám origo plechy, tak budou asi i origo šrouby)? Díky za odpověď.
Říjen 5, 200816 r no ja si myslim ze do alu maju sroby kuzel a do plechacov su zaoblene. aspon tak som to mal na felde, a ked som kupil alu tak som k nim dostal aj sroby (kuzelove). plechacove sroby su zaoblene a to by poskodilo diery alu disku, preto su na alu kuzele. ak nemam pravdu tak ma niekto opravte Upraveno Říjen 5, 200816 r od askerfaka
Říjen 6, 200816 r origo alu maji zaoblení neboli kulovou dosedací plochu, neorigo většinou kužel, ale k nim dostaneš také šrouby s kuželovou dosedací plochou.
Říjen 6, 200816 r Tak tak, na origo alu mám origo šrouby s kulovou dosedací plochou a na zimní alu neorigo s kužolovou. Jinak vždy M14x27mm.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.