Přejít na obsah

Referencni vuz Skoda Auto

O.v.i.

Doporučené příspěvky

Vim, ze svara ma refernetsky auto Skody auto od Klokocky, mozna by stalo za to je navstivit, zahrat si na blbce a neco z nich vytahnout....

Pokud si pamatuju, tak mu nabidli databazi aut a jen cekal az to auto najede 2 000 Km a pak mu ho privezli ke Klokockovy.

Hany

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj funguje to presne tak jak pise fans ale ma to jeden hacek to auto muze koupit jen zamestnanec skodovky pripadne jeho rodinny prislusnik, pokud bude chtit pres znamyho to auto nekdo jinej tak to jde jedine tak ze to auto bude napsany na zamestnance skodovky a pak se znovu prepise ale skodovka to nezamestanci neproda

Odkaz ke komentáři

Přenechat auto jde jakémukoliv človeku, ale přenechá vždy zaměstanec (i třeba v důchodu co už nepracuje)

Ještě bych viděl tyto probl proč jsem do toho nakonec nešel:

a- auta maj vetšinou před garančkou

b- záruka jede od data uvedení do provozu, takže většinou rok...

c- ty auta nikdo moc nešetří

d- losovat můžeš třeba 20x než se na tě usměje štěstí (pokud nespěcháš no problema)

e- výbavu si nevybíráš (resp. na ni čekáš) a pokud vůz nakonec nemá např ESP tak dodatečná montáž móc $$$$

f- sleva na nový je cca 11%... lol

Odkaz ke komentáři

To Ovidius: Referencký vozy se prodávají každé ůtery přímo v zákaznickém centru v MB.

1) Nejdříva mají přednost senioři, to je v úterý dopoledne

2)Odpoledne můžou zaměstnaci,funguje to tak, že na ty auta se jdeš podívat, každé má svoje číslo a ty se pod to dané číslo napíšeš a potom se losuje.

3)Co se neprodá, tak se nabízí servisům, jako je CarTec v MB a jiné.

Jinak se to praktikuje tak, že když máš zájem o nějaké auto, tak se pod něj napíšou všichni tví známí, co dělají ve škodovce a potom, když to výjde, tak hned při koupi se to píše na toho, kdo to chce.

Servisi to dělají tak, že mají svoje koně a ty jim to potom přenechaj.

Řekl bych, že ty servisi na tom májí tak 50-60tis.

:o ty voe to sou manevry - muzes mi napsat prosimte (mail, ICQ) kolik by tak stala O2 v ambiente a chtel by taky 16ku FSI nebo ten 77kW TDecko - ty auta maj +- 25000 nalitano ze?

Odkaz ke komentáři

To Ovidius: Referencký vozy se prodávají každé ůtery přímo v zákaznickém centru v MB.

2)Odpoledne můžou zaměstnaci,funguje to tak, že na ty auta se jdeš podívat, každé má svoje číslo a ty se pod to dané číslo napíšeš a potom se losuje.

Jinak se to praktikuje tak, že když máš zájem o nějaké auto, tak se pod něj napíšou všichni tví známí, co dělají ve škodovce a potom, když to výjde, tak hned při koupi se to píše na toho, kdo to chce.

:o ty voe to sou manevry - muzes mi napsat prosimte (mail, ICQ) kolik by tak stala O2 v ambiente a chtel by taky 16ku FSI nebo ten 77kW TDecko - ty auta maj +- 25000 nalitano ze?

Až vyjde další nabýtka, tak ti jí přepošlu.

mooc dikas -_-:palec2:

Odkaz ke komentáři

Až vyjde další nabýtka, tak ti jí přepošlu.

jak casto vychazi? a kdy se ted ocekava dalsi?

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
chtel bych ozivit toto tema. jak k takovemu referentskemu autu prijit. je to precejen volba mezi novym a ojetinou. potreboval bych neco konkretniho, pripadne by mi pomohli zkusenosti i od lidi kteri takove auto maji. nejlepe treba po icq

icq- 296-659-180

dnes uz k tomu muze prijit i neskodovak - a to naprosto legalne - ja kdyz bral O2 tak se to jeste nesmelo ale..... vsechno jde

jinac auto naprosto OK - mel ho znamej tak sem mu najel asi 5000km jeste :) kdyz to mel on :p takze sem vedel naprosto do ceho jdu

jinac nevim co te konkretne zajima ale callni do zakaznic. centra v MB a oni ti vse reknou :palec2:

Odkaz ke komentáři

chtel bych ozivit toto tema. jak k takovemu referentskemu autu prijit. je to precejen volba mezi novym a ojetinou. potreboval bych neco konkretniho, pripadne by mi pomohli zkusenosti i od lidi kteri takove auto maji. nejlepe treba po icq

icq- 296-659-180

Volba to je, ale pořád pořizuješ auto,co má ještě cca na rok záruku..+ záruku na lak a karoserii,takže v tom bych problém neviděl.

Odkaz ke komentáři

icq- 296-659-180

Volba to je, ale pořád pořizuješ auto,co má ještě cca na rok záruku..+ záruku na lak a karoserii,takže v tom bych problém neviděl.

Ahoj.Referenční auto z MB mám taky a jsem s nim spokojený O2 Elegance r.v 2005/12 za 469000,- mám na něj dvouletou prodlouženou záruku a kdyby Tě zajimalo vic tak se ozvi.R.

Odkaz ke komentáři

....... mám na něj dvouletou prodlouženou záruku a kdyby Tě zajimalo vic tak se ozvi.R.

Co myslíš tou prodlouženou zárukou?

To znamená,že máš záruku dva roky jako na nový vůz ale je tam podminka,že musiš absolvovat veškerý servis v Havexu.Mám už od nich druhé auto a bez problému.

Odkaz ke komentáři

A k té záruce..těžko někdo z druhého konce republiky bude jezdit kvůli servisu právě do Havexu. Neříkám,že to není od nich dobrá služba...pro místní. Na těch referenčkách je dobrý,že jsou staré cca rok,takže na ně platí klasická záruka,a to ve všech servisech

Když jsem kupoval Okinku, říkali max. rok nebo 15 tis. km.

S Okinkou problémy žádné nejsou, u Fabie jsem kdysi narazil, byla tam z nějakého důvodu omezená záruka, je dobrý si na to dávat pozor a vyptat se, mě tenkrát odbyli a já se nevyptával a pak to stojí penízky :aggressive:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Hlavně,aby si to vzal k srdci i někdo jiný..jinak souhlas.

Zpátky k tématu..známí mají taky auto přes Havex,rok staré, najeto cca 20000 km (takových tam asi bude většina). Záruka jim normálně běží klasická..můžou kamkoliv. Jen u těch referenček mi přijdou občas zvláštní některé výbavy..např. dát na 1.4 xenony apod..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...