Wertheim Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Je to asi týden co chytily manželku že má pod maskou 2 Led diody.. Jeli v protisměru, na křižovatce smyk jako prase a přímo za ní, smykem zajel před ní jako kdyby někoho zavraždila , vystoupil a už to bylo.. Chtěl 5000, ale nakonec to skončilo 3000 bez bločku a z odřezanými kabely od těch LEDek... Tak si to dobře rozmyslete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 za podobný pikačoviny bych se stim taky moc nesral, modře svítící ostřikovače, modrý diody za čelním sklem atd., nejen že je to kýč jak prase ale je to nahoven vtom, že si člověk myslí, že jede vozidlo s předností!!! jinak já měl v předních světlech BÍLÍ led(jako parkovačky) a policajti mě hned zbuzli, že to nesmí bejt že je to prej modrý!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Chlapi, řekněte mi, proč ty prachy nevrážíte do úprav, co nejsou vidět? Vždyť tímhle je jenom dráždíte a oni si na vás pak smlsnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Ty modry Ledky ve predu me taky pekne serou. Bych neveril, jak takove male svetylka muzou byt neprijemne ve zpetnem zrcatku. Fakt se na to vyserte. ...navic to vypada pekne trapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Ty modry Ledky ve predu me taky pekne serou. Bych neveril, jak takove male svetylka muzou byt neprijemne ve zpetnem zrcatku. Fakt se na to vyserte. ...navic to vypada pekne trapne. v tom s tebou souhlasim(asi vyjimečně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Chlapi, řekněte mi, proč ty prachy nevrážíte do úprav, co nejsou vidět? Vždyť tímhle je jenom dráždíte a oni si na vás pak smlsnou... ty vogo, psát o "vrážení peněz do uprav" v tematu o modrejch LEDkách(z pumpy) mi příde docela srandovní jinak samo chápu co tím chtěl básník říci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Je to asi týden co chytily manželku že má pod maskou 2 Led diody.. Jeli v protisměru, na křižovatce smyk jako prase a přímo za ní, smykem zajel před ní jako kdyby někoho zavraždila , vystoupil a už to bylo.. Chtěl 5000, ale nakonec to skončilo 3000 bez bločku a z odřezanými kabely od těch LEDek... Tak si to dobře rozmyslete A bude hůř, důležitý chlapci s čepicema jsou nasr.ný, že nikoho nemůžou stavět za rychlost, když už všichni jezdíme 53, tak si začínaj vylejvat svoje malý ega i na takovejhle vychytávkách. Jinak samozřejmě jsem taky proti těm ledkám, je to k ničemu. Jsem zvědavej, až mě začnou jebat za originální modrý parkovačky u xenonů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Je to fakt...asi je to zbytečný, ale potmě je to hezký... (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 A bude hůř, důležitý chlapci s čepicema jsou nasr.ný, že nikoho nemůžou stavět za rychlost, když už všichni jezdíme 53, tak si začínaj vylejvat svoje malý ega i na takovejhle vychytávkách. Jinak samozřejmě jsem taky proti těm ledkám, je to k ničemu. Jsem zvědavej, až mě začnou jebat za originální modrý parkovačky u xenonů... Co se myslí - originální modrý parkovačky u xenonů ? To je nějakej Osram, Philips, nebo někdo jinej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Jojo budou nás všchny buzerovat za uplný hovno a jak řekl Bambas v Tv tak policajt má vždycky pravdu, ikdyž nepozná trakař od auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 A bude hůř, důležitý chlapci s čepicema jsou nasr.ný, že nikoho nemůžou stavět za rychlost, když už všichni jezdíme 53, tak si začínaj vylejvat svoje malý ega i na takovejhle vychytávkách. Jinak samozřejmě jsem taky proti těm ledkám, je to k ničemu. Jsem zvědavej, až mě začnou jebat za originální modrý parkovačky u xenonů... Co se myslí - originální modrý parkovačky u xenonů ? To je nějakej Osram, Philips, nebo někdo jinej? Nevím výrobce, jsou to origo ze Škodovky, parkovačky do xenonů na superba. Jsou modrý a jedna stojí asi 130,-..právě čekám, až mě začnou buzerovat, že tam mám nějaký nastříkaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 a jsou to s označením W5W ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 a jsou to s označením W5W ? Tak to nevím, mám je tam už docela dlouho, určitě jsou 5Watový, musel bych na ně mrknout a z těch xenonů se vyndavaj pěkně blbě...kouknu v práci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 to nemusíš, ale jestli to jsou s modrym povlakem, tak by to byly od Osramu halogenový W5W - edna asi za 130,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 to nemusíš, ale jestli to jsou s modrym povlakem, tak by to byly od Osramu halogenový W5W - edna asi za 130,- Fakt nevim, já si je objednal ze škodovky, je možný, že jim je dodává osram... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 tak to jsem zvedavy na prvny zastaveny mi fabulky....az uvidi technicak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Tie modré LEDky odsudzujem aj ja. Sú síce malinké, ale v zrkadle fakt môžu vyvolať dojem, že sa blíži sanitka. Ak je niečo označené homologáciou, tak policajt nemôže ani pípnuť. A ak je namodralá žiarovka od výrobcu homologovaná, tak majú smolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 modry parkovacky jsem mel na felicii asi pul roku, pak se mi zacaly hnusit a sty do popelnice..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 modry parkovacky jsem mel na felicii asi pul roku, pak se mi zacaly hnusit a sty do popelnice..... ...a dobře si udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 modry parkovacky jsem mel na felicii asi pul roku, pak se mi zacaly hnusit a sty do popelnice..... ...a dobře si udělal Ted ma zeleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 modry parkovacky jsem mel na felicii asi pul roku, pak se mi zacaly hnusit a sty do popelnice..... ...a dobře si udělal Ted ma zeleny v Bobíkovi jiny nez serie nebyly nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 modry ledky patri imho jenom do budiku, kdyz se to nekomu libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 modry parkovacky jsem mel na felicii asi pul roku, pak se mi zacaly hnusit a sty do popelnice..... Modrý parkovačky nechápu jak si to tam muže někdo dát. A navíc je to tak profláklá věc, že si tě na tom smlsne snad kažej fízl, snadná objěť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Ty modrý škodovácký parkovačky svítěj úplně normálně, jako série, jenom jsou hezký modrý a hezky pasujou k šedý stone. Maj obj. číslo N01775310. Kdyby svítily nějak trapně modře, tak si je tam ani nedám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 mě ale právě nasrali benga ze buznili za bílí LEDky, páč svítej bíle( a ne zlutě, jako seriovky a zároven nesvítěj modre jako modrý LEDky), ale to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.