Dare Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Zdravím všechny, nevěděl by někdo jestli se dá zapnou blikání blinkrů při otevření a zavření když mám originál centrál (nová konfortka s DO) /r.v.2003/. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 (editace) odemceni/zamceni s bliknutim se da zapnout /vypnout v komfortce Vagem ,v kanalech se nastavi 1 misto 0. jsou to kanaly 8 a 9./jeden pri zamceni druhy odemceni otevreni/zavreni se signalizovat blinkry neda :-)) jinak nastaveni viz http://de.openobd.org/skoda/fabia_6y.htm#46 Editováno: 25. Září 2006, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Děkuji, to je přesně to co jsem potřeboval. To otevření/zavření by se taky dalo ale je fakt že tohle je odemknutí/zamknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Jen strucna otazka - da se to kontrolni blikani aktivovat i pri odemykani/zamykani klicem? U Roomsteru, kterej jsem mel, to tak fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Jen strucna otazka - da se to kontrolni blikani aktivovat i pri odemykani/zamykani klicem? U Roomsteru, kterej jsem mel, to tak fungovalo. Mám dojem, že to dělá jen u aut s originálním alarmem z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Netusim, ale ten Roomster alarm nemel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 na fabii to asi pri odemknuti klicem nejde,ale roomster a OII to maji v nejake vybave staandartne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 je mozne ze by som tam ty kanaly pro aktivaci nemal? chcel som to aktivovat ale ty kanaly su prazdne... mam komfort TDi PD september 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 a kdyz jde aktivovat bliknuti, jde aktivovat i zatroubeni klaksonem? ze by mi to nejn bliklo, ale i tutlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jde, pokud máš origo alarm, kvíkne jednou při zamknutí a dvakrát při odemknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jde, pokud máš origo alarm, kvíkne jednou při zamknutí a dvakrát při odemknutí. samo nie klaksonom ale sirenou k alarmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 no alarmem je to jasny, ale me by zajimalo jesti to jde i tim klaksonem + origo central Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 no alarmem je to jasny, ale me by zajimalo jesti to jde i tim klaksonem + origo central myslim že by sa to dalo ofajať:-) hodim mti večer schemu Bobiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 no alarmem je to jasny, ale me by zajimalo jesti to jde i tim klaksonem + origo central myslim že by sa to dalo ofajať:-) hodim mti večer schemu Bobiku? supéééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudorko Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Nechcem otvárať dalšie téma.Mám Meta alarm s centrálom a ked zatvorím alebo otvorím dvere na dialkové tak mi ostanú svietit smerovky na splolujazdcovej strane.Musím po sebe viackrát otvorit a zatvoriť aby nesvietily .Už sa stalo aj to že počas jazdy mi svietily smerovky ,tak som musel zastavit a otvárať-zatvárať auto pokial to nebolo ok. Myslym si že nejaký spýnač od Meta ostane pricvaknuty a nerozopne sa , neviem kde mám hladat chybu. Vedel by volakto poradit alebo riešil už takuto vec.Dakujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmvel Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 odemceni/zamceni s bliknutim se da zapnout /vypnout v komfortce Vagem ,v kanalech se nastavi 1 misto 0.jsou to kanaly 8 a 9./jeden pri zamceni druhy odemceni jinak nastaveni viz http://de.openobd.org/skoda/fabia_6y.htm#46 Ahoj, nenasel by se nekdo z Prahy s VAGem kdo by mi aktivoval bliknuti pri zamknuti/odemknuti DO? Diky moc Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ahoj, nenasel by se nekdo z Prahy s VAGem kdo by mi aktivoval bliknuti pri zamknuti/odemknuti DO? Diky moc Martin Ahoj, odkud jseš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmvel Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ahoj, nenasel by se nekdo z Prahy s VAGem kdo by mi aktivoval bliknuti pri zamknuti/odemknuti DO? Diky moc Martin Díky, domluveno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satan068 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zdravím nechtěl jsem zakládat nové téma tak to napíšu sem. Mám malý problém vždy mi při zamčení vozidla centrálem jednou problikly směrovky, ale od určité doby mi po zamčení přestaly problikávat směrovky vozidlo se zamkne , ale směrovky neprobliknou. Nevím kde by mohla být chyba poraďte prosím děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tipoval bych to na vadnej mikrospinac ve dverich. Zkus jestli se ti bude reagovat stropni svitilna na vsechny dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satan068 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tipoval bych to na vadnej mikrospinac ve dverich. Zkus jestli se ti bude reagovat stropni svitilna na vsechny dvere. Tak dveře jsem zkoušel všechny 4 a světlo se vždy rozsvítí tak nevím nemáte ještě nějaký poznatek dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satan068 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ještě dotaz nevíte někdo kde je v kufru ten dveřní spínač je taky někde u zámku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jo, je v zámku ve dveřích. V tom oranžovým. Jinak co se týče blikání při zamykání/odemykání, začal bych kontrolou přes VAG, jestli jsou správně nastaveny příslušný kanály a přečtení chyb v komfortce. To jsi už udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satan068 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) ne to jsem ještě nezkůšal, ale už jsem na to přišel dělá to dveřní spínač v kufru mám sedana. Takže se musím mrknout na forum a najit jak vyměnit dveřní spinač. Editováno: 15. Duben 2009, autor: satan068 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.