Octavius84 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Cau, nevite nekdo jak je to s rozperou na TDI, dneska mi prisla origi pro Octa TDI a ma delany uchyceni na tri srouby pro uchyceni tlumiu, coz na Octe neni...Tak se chci zeptat zda s tim nemate nekdo nejake zkusenosti...Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ziadna octavka tam nema diery, takze VRTAT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Takze to ale ztrati na funkcnosti ne....myslel jsem ze ucel je aby to jaksi i spojilo tlumice a tudiz zvedlo celkovou tuhost..Ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 zacinam nechapat o co ti ide... ked tam navrtas 3 diery s tym urcite nestrati na tuhosti. existuju samorezne matice, vraj lepsie dat 'normalne' zo spodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no to jo, ale rozpera je na to aby ti zvedla tuhost karoserie...Je mi jasny ze navrtanim tri malych der ji neztratim, ale jelikoz nebude spojena s uchycenim tlumicu tak na tuhosti nic neziskam. Tedy myslim...mozna se i pletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no to jo, ale rozpera je na to aby ti zvedla tuhost karoserie...Je mi jasny ze navrtanim tri malych der ji neztratim, ale jelikoz nebude spojena s uchycenim tlumicu tak na tuhosti nic neziskam. Tedy myslim...mozna se i pletu... ja som este taku rozperu nevidel /ani neexistuje/, ktora je priamo spojena s uchytenim tlmicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no třebas u feldy to je chycený šroubama tlumičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Navrtat, davat to u Octy primo na tlumic, by byla dobra vrazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 no třebas u feldy to je chycený šroubama tlumičů no pekne. ja som tiez mal na felde a nebolo priamo. ved horne ulozenie tlmicov je pohyblive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 A jak si to mel teda uchyceny u feldy ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Navrtat, davat to u Octy primo na tlumic, by byla dobra vrazda kua hnusny je ten potkan na fotke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 A jak si to mel teda uchyceny u feldy ty? tak isto ako budes mat ty, len felda ma tam origo skrutky / ako keby 'priprava' na to / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Navrtat, davat to u Octy primo na tlumic, by byla dobra vrazda kua hnusny je ten potkan na fotke To je krysa joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Navrtat, davat to u Octy primo na tlumic, by byla dobra vrazda kua hnusny je ten potkan na fotke To je krysa joudo strasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 A ty srouby co tam ma felda jsou od ceho? Jestli se teda muzu zeptat! Nedrzej nahodou nahore tlumic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 A ty srouby co tam ma felda jsou od ceho? Jestli se teda muzu zeptat! Nedrzej nahodou nahore tlumic? nic zlom ale videl si uz niekedy vybraty tlmic? nechapem preco chces prichytit o tlmic. tie sroby co tam ma felda /a snad budes mat aj ty/ tiez su z kasne, ved ty s tym mas vyztuzit kasnu. horne ulozenie tlmicov nie je pevne, keby si ich pevne spojil podla mna by si obmedzil ich funkcnost. je na nete mrte fotiek aut zo vseliakych zrazov s otvorenou kapotou. ukaz mi jednu kde su tlmice na pevno spojene s takou rozperou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Navrtat, davat to u Octy primo na tlumic, by byla dobra vrazda kua hnusny je ten potkan na fotke To je krysa joudo strasne To predtim mi v jinym tematu taky zkritizovali, tak ja uz nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 diky Schlumpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Cau, nevite nekdo jak je to s rozperou na TDI, dneska mi prisla origi pro Octa TDI a ma delany uchyceni na tri srouby pro uchyceni tlumiu, coz na Octe neni...Tak se chci zeptat zda s tim nemate nekdo nejake zkusenosti...Dik Hehe, Masakr no.... Bejt tebou, tak tu OMP tyc vratim.... Do karoserie bych rozhodne nevrtal... Dneska mi to Rikal Jakub... MAZEC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Cau, nevite nekdo jak je to s rozperou na TDI, dneska mi prisla origi pro Octa TDI a ma delany uchyceni na tri srouby pro uchyceni tlumiu, coz na Octe neni...Tak se chci zeptat zda s tim nemate nekdo nejake zkusenosti...Dik Hehe, Masakr no.... Bejt tebou, tak tu OMP tyc vratim.... Do karoserie bych rozhodne nevrtal... Dneska mi to Rikal Jakub... MAZEC! Vy ste srandisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 až tě někdo v pravo trefí tak ti zničí celej předek ,protože se ti to celé pohne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 až tě někdo v pravo trefí tak ti zničí celej předek ,protože se ti to celé pohne uz som to cakal x krat boli riesene rozpery ale to uz x+1 krat zaznelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Cau, nevite nekdo jak je to s rozperou na TDI, dneska mi prisla origi pro Octa TDI a ma delany uchyceni na tri srouby pro uchyceni tlumiu, coz na Octe neni...Tak se chci zeptat zda s tim nemate nekdo nejake zkusenosti...Dik Hehe, Masakr no.... Bejt tebou, tak tu OMP tyc vratim.... Do karoserie bych rozhodne nevrtal... Dneska mi to Rikal Jakub... MAZEC! Vy ste srandisti A jakej je teda tvuj nazor, jsem rad za kazdou radu...vrtnout ji tam nebo radeji zahodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 až tě někdo v pravo trefí tak ti zničí celej předek ,protože se ti to celé pohne uz som to cakal x krat boli riesene rozpery ale to uz x+1 krat zaznelo Hmmm.... pan se uci algebru ... No jo no... a jak se tam teda ta rozpera podle tebe dava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.