Přejít na obsah

Jarda3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jarda3

  1. Zaznamenal jsem asi po dvou letech provozu min. únik chladící kapaliny - musel jsem dolít, pod autem žádné skvrny , žádný viditelný únik- opakovaně několik let a po záruce zvýšený únik chladící kapaliny a nutná výměna vodní pumpy. Proto doporučuji při zjištění úniku i min. množství kapaliny tuto závadu reklamovat, abyste pak výměnu vodní pumpy neřešili na vlastní náklady po záruce jako já.
  2. Dobíjení u systému SS je problém, neprobíhá pořád jako u normálního auta, ale jen občas (rekuperace) proto se může stát, že je baterie vybitá. Proto se zde dávají lepší baterie a taky dražší aby tento systém nabíjení vydržely - silnější desky, nebo výplň mezi deskami, aby nedošlo k jejich ohnutí a tím ke zkratu. Na trhu existuje pouze jediná nabíječka (název už nevím), která je vhodná pro nabíjení baterií těchto typů.
  3. Pokud mohu poradit, vem si Rapida, na Fábii se dost šetřilo, podívej se na okna - jen gumové těsnění (velká vůle skel), chybí těsnění na dveřích, meziprostor se špiní, hlučnost od kol i aerodynamický hluk nad 100 km, naklánění karoserie v zat., prostě ten rozdíl je znatelný a později nevratný.
  4. Ještě to závadu doplním, nejvíce se to projeví při ustálené jízdě - kolona, jízda po městě s dodržováním 50 km, prostě trochu přidám a pak pustím plyn. Byla přehrána řídící jednotka a auto bylo komisionálně odzkoušeno v MB, měl jsem si prý koupit auto vyšší řady, třeba rapida, ten to nedělá. Podle servisního technika to prý dělají všechny Fábie (81,66). Odhaduji jestli to není třeba tím, že Fábia má jednoduchý setrvačník. Pravdou je, že jsem měl náhradní vozidlo Fábii a ta to dělal taky, možná trochu míň.
  5. Při jízdě a puštění plynu ucítím škubnutí a rovněž tak při při přidání ( ne vždy) , toto se vyskytuje od zakoupení 81KW/2015 Na opakovanou reklamaci odpověděla MB, že se jedná o průvodní jev a nejde s tím nic dělat. Má někdo podobný problém a řešil jej? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...