Přejít na obsah

Fimbo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Fimbo

  1. Zdravím,potřeboval bych poradit..mam nacipovanou jednotku a z ničeho nic mi turbo,místo 1.2b ukazuje 0.7b začalo to trošku dýmit a smrdí to benzínem a spotřebu ukazuje 17-18l.Vag ukazuje same chybí kolem skrtici klapky..tu mám cca.. 4 měsíce starou(origo) důkladně jsem ji vyčistil a stále nic.Nenapada někoho něco?Děkuju za každou radu.

  2. Zdarec,začala mi zlobit převodovka,asi 3x se mi stalo že mi z maxidotu zmizelo ukazatel rychlostniho stupne a jakoby vypadla rychlost..po chcipnuti a znovu nastartování vše ok..obcas to lehce cukne ale nic extra Vag mi vypsal tyto zavady:

    17252-Tlak v prevodovce :Adaptace na doraz

               P0868- 001 horní mezní hodnota překročena- Sporadicka 

    19143-Nesmyslny průběh řazení převodovka

               P2711- 005- žádné nebo špatne základní nastaveni/přizpůsobení- sporadicka 

    18243-Tlakovy regulační ventil 5 (N217): zkrat na plus

                P1835- 000 ------- sporadicka

     

    Je to na výměnu mechatroniky?Nebo olej v prevodovce?Zajímalo by mě jestli se s tim uz někdo setkal a jak řešil opravu..dekuju za rady.

  3. Zdravím.Potreboval bych poradit,mám octavii 1.8t AGU..chip,větší vstřiky a turbo.Celou dobu mi turbo tlačilo 1.2b a cca před měsícem to spadlo na 0.8b auto jezdilo.Ale předevčírem z ničeho nic chciplo a uz ho nenastartuju..toci,chytne ale hned zase chcípne.. když odpojím váhu vzduchu tak to chytne a drží..ale natáhne turbo.Jeste jsem si všiml,že hadice od intercooleru do skrtici klapky se smrskava..vaha vzduchu a skrtici klapka nová,originál a Vag nepíše nic..dekuji za rady.

  4. V 3. 5. 2011 at 11:44, Octavian1 napsal:

    Tak sjem dodelal veskery osvetleni ledkama v interieru, vypada to super, nechapu ze to furt skodovka dava do zluty (kdyz v lampicce jsou ty dva body uz bily)

    Pokusim se zitra nafotit ale vrele doporucuju.

    Jinak nevite jak se sundavaj zrcatka? chci do nich taky dat ledky ale trosku se toho bojim, uz v OII to slo docela na ho.. sundavat. a Jaka pripadne zarovka tam je, nemuzu nikde sehnat DP tak kdyby nekdo mel budu rad za ni :)

    Ahoj..tak jsem také vše předělal,akorát nemůžu sundat lampicku u spolujezdce...pod kaslikem.Poradí s mi jak na ni?

×
×
  • Vytvořit nový...