Přejít na obsah

MB RS280

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení MB RS280

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vskutku jeto trochu neřešitelné ze.. ridci než je 5w 30 asi ne! Mě byl naopak doporučen MOTUL 300V 5W40,ale nevím.. nemá homologace pro vw . A človíček kteří děla celý život GO motoru.. říká ze do našich 2.0tsi leje po opravě 5w30 ,,je všude dřív" a měnit častěji po 15000 km.
  2. Led super věc, bohužel není schválena pro provoz oslňuje, když není v parabole pro ni primo určené. řešil jsem to v mlhovkách na RSIII ,jediné schůdné řešeni se svítivostí cca 4000Kelvin je to vice podobné xenonu . OSRAM Cool Blue Intense H16
  3. Ahoj vsem,bohuzel mě trápí také B sloupek. Mam pro všechny velmi nemilou zprávu. zvuky v B sloupku vznikají v navíječi pasu. Dochází k rezonanci nejspíše v mechanizmu pyropatroni ,jsou tam ocelové kuličky, dokáží se neuvěřitelné rozvibrovat, alespoň na mem RS ano ,kolem 2500ot .. mam 16000 km a zhoršuje se To ! Jsem zvědav, jak se k tomu postaví škoda auto, určíte o tom vědí! Je to konstrukci ,,používá se tento druh velmi často ",ale nikde se mi nestalo, aby to tvořilo nepříjemné zvuky, jako na OIII.
×
×
  • Vytvořit nový...