Přejít na obsah

MB RS280

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MB RS280

  1. Vskutku jeto trochu neřešitelné ze.. ridci než je 5w 30 asi ne! Mě byl naopak doporučen MOTUL 300V 5W40,ale nevím.. nemá homologace pro vw . A človíček kteří děla celý život GO motoru.. říká ze do našich 2.0tsi leje po opravě 5w30 ,,je všude dřív" a měnit častěji po 15000 km.
  2. Led super věc, bohužel není schválena pro provoz oslňuje, když není v parabole pro ni primo určené. řešil jsem to v mlhovkách na RSIII ,jediné schůdné řešeni se svítivostí cca 4000Kelvin je to vice podobné xenonu . OSRAM Cool Blue Intense H16
  3. Ahoj vsem,bohuzel mě trápí také B sloupek. Mam pro všechny velmi nemilou zprávu. zvuky v B sloupku vznikají v navíječi pasu. Dochází k rezonanci nejspíše v mechanizmu pyropatroni ,jsou tam ocelové kuličky, dokáží se neuvěřitelné rozvibrovat, alespoň na mem RS ano ,kolem 2500ot .. mam 16000 km a zhoršuje se To ! Jsem zvědav, jak se k tomu postaví škoda auto, určíte o tom vědí! Je to konstrukci ,,používá se tento druh velmi často ",ale nikde se mi nestalo, aby to tvořilo nepříjemné zvuky, jako na OIII.
×
×
  • Vytvořit nový...