Přejít na obsah

krokodylek3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem krokodylek3

  1. Ahoj mám dotaz rozsvítili se mi 2 kontrolky ABS a trojúhelník diagnostika napsala chybu 65535 mám Octavii 1 1.9 TDI co by to mohlo být
  2. Ahoj nemáte někdo zkušenosti s autoradiem Kenwood KMM - BT 304 na displeji mi neukazuje datum a čas jenm někdy dá se to někde nastavit.
  3. Tak je vyřešeno rádio mi hraje perfektně měl jsem to u auto elektrikáře a dal mi nové fantomové připojení tam to bylo špatné.
  4. tak jsem koupil novou anténu na střechu a hrají mi pouze 2 až 3 stanice
  5. Mám nové autorádio Kenwood KMM - BT304 zapojil jsem k němu anténní napáječ a pořád mi to hraje špatně prosím poraďte mi čím by to ještě mohlo být.
  6. ahoj koupil jsem si nové reproduktory a nové radio a po zamontování hráli dobře po 2 dnech začali chrčet typ repro https://www.ahifi.cz/reproduktory-do-skoda-octavia-1-combi-set-c-1.html typ radia viz foto je z německa nové připojeno https://www.ahifi.cz/adaptery-k-reproduktorovemu-konektoru-fiat-opel-dacia-renault-rover-seat-skoda-volvo-vw.html zkusil jsem tam dát origoníl Symphony a nechrčí
  7. ještě jsem tam zkusil vrátit zpět orginál rádio a také to hraje špatně
  8. Tak jsem to nápoji ale stále mi to hraje špatně
  9. Mohl bych mít i tento mám to v místě bydliště
  10. OK zítra objednám a potom to zkusím a dám vědět
  11. Posílám schéma jestli to bude vidět
  12. V autě mám originál anténu a je tam konektor iso a kam se zapojí ten modrý kabel
  13. od konektoru radia je pozice č.5 nemám žádný kabel ale je tam kabel mimo konektor barvy modré a je na něm označení ANT nebo ten červený kabel zesilovače se pripojí ke konektoru v autě
  14. A jak to vypadá nebo jak se to udělá nebo to je ten zesilovač co mám a ten červený kabel přidávám foto zesilovače
  15. Zesilovač jsem tam měl a signál se zhoršil.
  16. Ahoj měl jsem originál autorádio a vyměnil jsem ho za nové a hrají mi jenom asi 3 stanice předtím to hrálo čím by to mohlo být přidávám foto nového rádia.Děkuji za odpovědi.
  17. tak to v budíkách nebylo to staré čidlo bylo asi prsklé a po nějaký čas se tlačila voda po kabelech voda byla až v budíkách tak to nechal vše vyschnout a užto funguje jak má.
  18. tak jsem to včera dovezl autoelektrikáři a zjistil mi že je to v budíkách tak zítra je zkusí rozebrat a opravit.
  19. 28.8. jsem objednaný k autoelektrikáři tak uvidím
  20. Tak včera jsem ještě vyměnil termostat nechal jsem běžet motor ta ručička se normálně zvedala tak jsem to potom jel projet a nic.Ručička se zvedne jenom když auto stojí jak se rozjedu tak spadne.
  21. Tak čidlem to není vyměnil jsem ho za nové a stále to nejde tak jsem to nové zkusil vyndat zapojil jsem ho a zkusil ho nahřát a teplota na budíku normálně ukazala dal jsme ho zpět jel jsem to projeta ručička se nehla.Tak nevím jestli nebudu mít špatný termostat.
  22. tak to nové čidlo je špatné do řídicí jednotky ukaazuje,ale do budíků ne
×
×
  • Vytvořit nový...