Přejít na obsah

pajatitis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pajatitis

  1. Zdravim Vas, uz delsi dobu mi spatne startuje auto. Pokazde jsem zatim nastartoval napoprve ale hrozne dlouho trva nez naskoci (5-10s). Cim by to mohlo byt? Nemate s tim nekdo zkusenosti? Predem dekuji.
  2. Dobrý den, mám takový dotaz. Nedávno mi nesvítilo pravé světlo, tak jsem vyměnil žárovku. Zhruba po týdnu mi zase přestalo svítit, tak jsem to nechal už být, no a zhruba za další týden se zase rozsvítilo ale zase mi přestalo svítit levé. Jsem z toho jelen a říkám si jestli si jen ze mě nedělá někdo srandu.. Nevíte v čem může být problém? Rada mi nejspíš ušetří spoustu žárovek.
  3. A nehrozí nějaká další závada, když to zatím takhle nechám? Popř. co hrozí?
  4. Zdravím vás, potřeboval bych poradit. Jsem amatér v opravě aut a včera jsem si měnil stabilizační tyčku na levé straně, jenže jsem jí úplně nedotáhl a tyčka mi v podvozku bouchala.. Tak jsem dnes zvedl auto, že jí dotáhnu a najednou při zvedání heverem mi z podvozku upadl kus pružiny z tlumiče. Je to urvané odspodu zhruba asi 10 cm, takže pružina je teď stále vcelku jen kousek chybí. Je to velký problém? a mohlo to být tou tyčkou? Děkuji za odpovědi
×
×
  • Vytvořit nový...