Přejít na obsah

Zdenek61

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

662 zobrazení profilu

Oznámení Zdenek61

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

17

Popularita

  1. Přátelé, příjemné prožití svátků, hodně zdraví a najetých kilometrů v roce 2015 přeje Yeti 1.2 TSI Active a jeho posádka.
  2. No my můžem zatím celkem kdykoliv. Je pravda, že 16.1. jdem na ples, tak v sobotu to budem vydýchávat. Tak se přikláníme k Artigasovu termínu 24.1. - 25.1.
  3. Tak mi dnes přišla odpověď. Dobrý den pane Trčko. Předem se omlouvám za pozdní odpověď, z důvodu účasti na zájezdu. Na Váš dotaz odpovídám následujícím způsobem.Ano, takové akce v našem areálu Mohelnických lomů probíhají za následujících podmínek: Dohodnout termín,oznámit počet vozidel,popřípadě jiné požadavky. Tuto akci pojmout jako společnou s jedním mluvčím jako organizátorem a stanovit pro účastníky stejné podmínky.Za jedno vozidlo a použití areálu požadujeme částku 200,-Kč splatnou v průběhu setkání.Případné doplnění informací odpovím na tel.602 529 609. S pozdravem Stratil Mir.
  4. Pokud se tato akce uskuteční a budeme zváni, rádi přijedeme.
  5. Jedno malé video, není sice ze srazu, ale třeba se bude líbit. http://leteckaposta.cz/961000266 heslo do archivu jako obvykle
  6. Včera jsem poslal dotaz na kontaktní email AMK Mohelnice, ktery provozuje "Mohelnické lomy". http://www.amk-mohelnice.cz/O%20nas.htm Ptal jsem se na možnost a podmínky uspořádání malého jednodenního setkání. Byli jsem tam na jednom Truck trialu a je tam na výběr spousta tratí dle možností našich "Yeťáků". Na jejich webu deklarují možnost spolupořádání podobných akcí. Zatím se mi nikdo neozval. Pokud by někdo měl v Mohelnici nějaký kontakt, zkuste se taky poptat.
  7. "leteckaposta.cz" má omezenou velikost souborů. Nevím, jaká je rychlost downloadu jinde, ale parametry nejpoužívanějších úložišť bez registrace a poplatků jsou zde. (doufám, že se mi to sem podaří asi na třetí pokus nějak vložit)
  8. No necháme to probublat na fóru, jestli by byl zájem. Pokud by nás tam nechali "řádit" a přišla dobrá zima, tak by to mohla být dobrá akce.
  9. Jo jo, promluvil jsi mi přímo z duše . Přesně to jsem měl na mysli. Maximum zábavy, minimální šance poškodit auto.
  10. No, já myslím, že trasa byla celkem OK. Kdyby bylo víc vody, tak by to nevadilo, ale myslím, že sedět po "prdel" v blátě není žádný terno . Osobně bych uvítal pěknej zimní okruh, tak 20 - 30 čísel prašanu plus nějakou solidní závěj. Vždyť máme "Yetiho". Je mi jasný, že jenom s předkem bych moc parády nenadělal, ale zatím jsem ještě nikde nezůstal viset. Jako mlaďoch jsem se vždycky těšil na zimu, jak si zablbnu na sněhu.
  11. Zdravím všechny.... Připojujeme se k poděkování za zorganizování super akce a všem za účast. Budeme se těšit na další setkání. Posílám odkaz na fotky ze srazu. Dal jsem to tam všechno, tak si to nějak přeberte. Heslo do archivu je zvíře, co měl Artigas za předním sklem http://leteckaposta.cz/160311348
  12. Tak zítra, už se těšíme. Dáme si do nosu, manželka upekla bábovku
  13. Tak v sobotu mi hopsnul Yeti (1.2 TSI) do nouzáku, EPC + "do servisu". Po dvou restartech motoru EPC zhaslo a zase to jelo. Měl jsem asi 20 km do Prostějova, tak jsem v tamní škodovce zajel do boxů na diagnostiku. Resume byla mechanická závada regulace plnícího tlaku turba. No dle servisu se samostatně nedodává (zatím), tak řešení je výměna celého turba (cca 25 tisíc). Než jsem dojel do cíle, tak mi to padlo ještě jednou. Můj Yeťák se narodil v roce 2010 a má naběháno cca 53000 km. Tak tento týden domlouvám v servisu opravu v rámci kulance. Dnes jsem tam byl na diagnostice a doložení servisování. Zítra by mi měli dát vědět, jak se k tomu postaví Škoda. No pokud by to nedopadlo, tak je možná ještě jedna možnost, vyměnit pouze ten regulátor. Sice podle servisu se samostatně nedodává, ale našel jsem ho za 4000 Kč na www.turbodmychadla.com Píšou tam, že jsou nové. Na těch obrázcích jsou asi jeté kusy, tak jsem tam hodil dotaz a odpověděli, že mají nové díly. Píšou, že jsou jediní dodavatelé a je fakt, že nikde jinde to není. Třeba ta informace někomu pomůže.
×
×
  • Vytvořit nový...