Přejít na obsah

komodo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem komodo

  1. Je možné jestli ma te on-line funkce , tak vypadl server škodovce . Takže to muže vidět jako nezaplacené. Da se to kontrolovat někde v aplikaci skodovky.
  2. Máte zapnutou Siri? je to podmínka u Car Play. Pokud ano zkuste ji komplet vypnout odstranit profil car play a znovu nastavit.
  3. Tak poslední možnost vzít jiný iPhone a zkusit jestli bude fungovat. Pokud ano tak reinstal iOS . Nebo ještě v iPhone obnovit nastavení.
  4. Region USA můžeš klidne zrušit dej si tam CZ ten na to vliv nemá. Zkus deaktivovat kompletně celou siri. a znova nastavit. Pokud to pak nepůjde nejspíš mas opravdu v rádiu aktivní jenom mirorlink bez CarPlay.
  5. Parkovací kamera není nutná, ale musí v autě bejt mrtvý úhel. To jsou ty zadní radary pod blatnikama někde.
  6. Myslíte funkci když vyparkovavate z rady aby to na vás pipalo , kdyby tam něco jelo?
  7. No ja si myslím ze pokud mas zadní okna švihadla a přední v elektrické tak jdou zavřít jenom přes klíč v zámku. Ale nejsem si jistej. Rodiče měli OII přední okna v elektrice a přes klíč jim to myslím šlo.
  8. Abych si to srovnal ty mas O3 a mas přední okna v elektrice. A když podrzis při zamykání klíč tak se ty okna nezavrou?
  9. To snad umí každá Octavka která má automatická okna. ? Pokud se nepletu.
  10. Podle mě je to funkce TP. Musi se vypnout v rádiu v nastavení.
  11. Tak to mě funguje , zobrazuje to widget Turba, otáčky, atd. po připojení spust ještě aplikaci v mobilu pak by to mělo fungovat. Stalo se to i mě ale když jsem tu mr*ku spustil i na telefonu tak se to chytlo. Pardon za vyraz ale proste je to hrozná aplikace.
  12. Ano to by bylo řešení, ale v tuhle chvily to ta aplikace neumožňuje ( nebo iOS to neumí nevím) . Budeme muset počkat.
  13. Ano vypadá to tak. Pridavam další fotku po nové aktualizaci. Aplikace začala trosku fungovat ale pořad žádná sláva. Viz obrázek občas letim hory nehory. Bohužel mám obavy ze problém bude v iOS , je to stejný jako s aplikaci erouska, pokud se mt uspi tak se uspi i aplikace Connect. A přestane vysílat polohu. Pokud zůstane mt viz aplikace Connect běžet a telefon pořad svítí tak to jede. Ale jezdím třeba do Ostravy a nemůže mi telefon běžet 400km. Nejsem magor abych ničil LCD. Android ten problém nebude mít.
  14. Ty jsi na začátku psal ze se ti po připojení začne hned nabíjet. Nemáš v nějakém vývojářském menu nastaveno aby se po připojení pouze nabijel?
  15. Tak dnes se to nějak rozjelo. I kdyz začátek cesty Nebyl úplně ok. Ale furt si nemuzu pomoci ze aplikace OneAPP byla o 100% lepší.
  16. Ne nevidím , takhle aplikace nebezi přes CarPlay . To bude ten problém proč to nefunguje. Ten obrázek mapy kde je vidět ta trasa bylo po prvním spuštění kdyz udělali update. Za 2 dny to přestalo fungovat úplně. Proto to řeším ze SA. Takze musíme počkat jak se mi vyjádří. Vypadá ze to udělala SA.
  17. No musím ti říct ze mi dost trvalo nez jsem na to přišel. V položce tvého vozu je další položka plánovač tras na ten kliknes před jízdou. Udělal jsem nápovědu z obrázku. Poslední obrázek ti nabídne pře kterou mapu chces jet. Ale nefunguje mi to třeba budeš mít štěstí.
  18. Škoda Connect je tragédie , a už to týden řeším přímo se SA . Vůbec nic tam nefunguje. Nemeri to trasu, nepočítá to kilometry , vůbec nic. Škoda OneAPP sice funguje děla pořad to samy , ale trasy se ukládají už jenom do přístroje. Když se ti to smaže tak už se to po obnově nevrátí, protože jsou odstrihnute servery škody. Viz foto jak funguje úžasné nová apka.
  19. Dnešní vyjádření SA k aplikaci skoda connect (nahrada za aplikaci skoda APP) na iOS. Vážený pane , za současný stav se velice omlouváme, bohužel čekáme na schválení a uvolnění nové aktualizace pro aplikaci ŠKODA Connect ze strany výrobce Vašeho mobilního zařízení. Pevně věříme, že se v průběhu tohoto týdne podaří aktualizaci uvolnit a bude již zcela ke stažení i pro iOS. Vyčkejte tedy prosím na zmíněnou aktualizaci aplikace ŠKODA Connect, aplikace One App je již odstavena a nyní dochází k jejímu odstavení. Děkujeme za pochopení.
×
×
  • Vytvořit nový...