Přejít na obsah

Grommi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Grommi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím včera jsem vlastní blbostí narazil do sloupku v podzemném parkovišti. Mohu se zeptat co potřebuji koupit pro to abych dostal světlo do původního stavu? Pouze ulomená plastová "krytka" (viz. obrázek). Moc děkuji za reakce.
  2. Zdravím všechny první řeknu, že skoro vůbec nerozumím autům. Když jsem minulý rok koupil O2 2008 75kw MPI tak už při koupi svítilo ABS + kontrolka smyku. Diagnostika říkala levé zadní čidlo. Tak mi je mechanik vyměnil. Po výměně ale svítí pořád, nicméně jinak. Před výměnou svítilo hned po startu -> po výměně svítí po přesažení 30 km/h. Nevíte jakým způsobem tohle řešit? Mechanik říkal, že to může být úplně kdekoliv a více jsem to s ním nerozebíral. Díky moc za rady pokud je jak poradit.
  3. https://aukro.cz/skoda-octavia-ii-r-v-04-12-pr-el-zrcatko-6921081661 co říkáte na toto?
  4. No mě jde o to co vše musím dle fotek koupit protože ta konstrukce jako taková tam je. Prosím o posouzení dle fotek. Děkuji moc.
  5. Dobrý den, někdo mi přes noc urazil zrcátko. Vysklené a urvaná krytka. Blinkr funguje ale část je uražená a elektrické nastavení polohy taky. Nechci s tím hned jet do servisu autorizovaného protože si myslím že si na tom vezmou více jak 100%. Víte prosím co je potřeba koupit? Přidávám detailní fotky. Děkuji a zdraví Tom.
  6. Vymazal ale ihned to hlasí znovu po rychlosti vyšší než 30km/h. Problém tedy bude někde dál než v čidle. Budeme to řešit.
  7. Dobrý den mám prosím dotaz zda-li po výměně čidla ABS ještě nějakou dobu bude kontrolka svítit nebo zda-li se to má projevit ihned? Od výměny v neautarizovaném servise sem najel 10km a kontrolka stále svítí. Octavia 2 - 1.6 MPI - 2008 Děkuji za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...