Přejít na obsah

sabotage

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení sabotage

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. sabotage

    Cvakaní

    Ahoj, co to máš za model a kolik nalítáno? Já na O2 2,0 4x4 2012 takhle v nějakých 210 tkm měnil komplet spojku. Nejprve to jen lehce cvakalo, ale velice brzy se ulomil kus setrváku, takže komplet výměna.
  2. Ahojte. Ja mel problem na Octavii w.0 TDI 103kW CFHC. Blikala kontrolka zhaveni a občas i DPF. Auto padalo do nouzaku. Nyní snad problém vyřešen, příčina byla ve snímači tlaku DPF. Díl za cca 1500 Kč. Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk
  3. Zdravím všechny, mám O2 2011 2,O TDI 103kW CR CFHC s originál zástavbou Webasto a Climatronicem. Momentálně řeším problém s tím, že Webasto při spuštění DO zapne, ohřeje komplet motor (teď při teplotách lehce pod nulu, kdy auto třeba den stojí za cca 20 minut na nějakých 50 st. C), ale ne vždy sputí ventilátor do interiéru. Někdy spustí, někdy ne. Diagnostika ve škodovce žádné chyby nevykazuje. Maximálně jednu o které vím - 00664 002 (1x) - Ukazatel zásoby paliva - pokles pod spodní mezní hodnotu. Když při zapnutém NT vlezu do auta zapnu spínačku a spustím manuálně ventilátor a jdu zase z auta pryč, jede vše v pohodě a auto je za chvíli vyhřáté. Řešili jste někdo podobný problém?
×
×
  • Vytvořit nový...