Přejít na obsah

Velda93

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Velda93

  1. Také s tím vrzáním mám problém :-( A dost mi to vadí, ale samozřejmě se neobjevuje vždy. Asi zajedu do servisu a zkusím nechat promazat - snad si s tím budou vědět rady :-) Jestli to vydrží aspoň rok, budu spokojený člověk.
  2. Velda93

    VAG error kódy

    Zdravím - Infotainment mi vypisuje chybu osvětlení SPZ. První chvíli skutečně nesvítila jedna žárovka. Protože mi nešlo světlo dle návodu rozdělat (netuším proč), chvíli jsem to neřešil - další cestu mi již chybu auto nehlásilo, až opět další - ovšem při této již světlo svítilo. Napadá Vás, jak vyřešit zobrazení chyby, i když světlo funguje? Zvažuji výměnu za LED osvětlení SPZ, a vypnutí přes kódování u někoho.
  3. Zdravím, nevím, jestli to bude stejný problém, ale dnes (-11°C) mi při startu přes KESSy auto startovalo cca 3sec a poté se jakoby zakuckal motor - otačky chvili oscilovaly - už nevím přesně rozmezí - plácnu 500-1500/min, poté se hned ustálilo na klasických postartovních 1000/min. Nikdy se mi to nestalo, tankuji Verva Diesel + VIF. Mohlo to být způsobeno zamrzáním nafty? Nebo se může jednat o jiný problém, popř. normální vlastnost motoru při mrazech? Díky moc
×
×
  • Vytvořit nový...