Přejít na obsah

Wiking

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Wiking

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Wiking

    Sedadla

    Mám to podobně, kožená sedadla jsou sice praktická, pěkná a ventilace v nich je výborná věc, ale na mou postavu (173/75) jsou nepoddajná, nevedou a kloužu .
  2. Wiking

    ACC do 210 km/h

    Nemám. Radši se tedy vydám do servisu, ať to zkontrolují.
  3. Wiking

    ACC do 210 km/h

    To je dobrá otázka, to jsem měl napsat hned. Stalo se mi to za 20 tis. naježděných km (z toho s tempomatem odhadem tak 1/3) teď poprvé a vzápětí se to za obdobné situace 2x opakovalo. Protože padal mokrý sníh (ne nějak moc, vozovka byla jen vlhká, + 2 °C), hledal bych příčinu zde. Přesto si myslím, že pokud se ACC tváří, že je v pohodě, nemělo by se to stát ani tak. JInak lane assist nemám.
  4. Wiking

    ACC do 210 km/h

    Přidám jednu zkušenost s ACC. V úterý jsem jel v levém pruhu po dálnici, rovný úsek, přede mnou na dohled nikdo, jen v pravém pruhu kamion. Na tempomatu nastaveno 145 a když jsem byl téměř na úrovni kamionu, šláplo mi to zostra na brzdu. Kdyby za mnou jel někdo nalepený pát metrů, jak se běžně stává, tak při takto neočekávaném manévru byl jistě ve mně a kromě následků na zdraví si také dovedu představit, jak u soudu dostanu pár let za vybržďování. Za mě tedy ACC věc, kerou bych nejradši neměl.
×
×
  • Vytvořit nový...