Přejít na obsah

radesxx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem radesxx

  1. Dobrý den, mám problém s moji Octavii I, rok 1997, je u ní dodělávaný imobilizér (takový ten jak má čip a musí se přiložit, jako byl na feliciích). Zhruba tak jednou za 5 startu jen svítí a musí se čekat třeba i 3 minuty. Nevíte někdo kolik by stála deaktivace a jestli to vůbec jde? (omlouvám se jestli tu podobné téma je, ale nenasel jsem ho). Děkuji za rady.
  2. Zdravím, mám taky problém s teplým startem. Mám vyměněnou baterku a startér a pořád točím tak 5s. Za studena startuje úplně v pohodě. Chtěl bych jen vědět, jestli to může být softwarem(startovací dávka paliva) nebo jestli to může být něčím jiným. Tady je odkaz na video. Děkuji za rady.
  3. Ještě dodám že to škubání je vždy tak po 1km jízdy občas i dříve. Poprvé to jelo normálně s kontrolkou motoru po nějakým 4. Nastartování. Potom už to jelo na 3 válce.
  4. Zdravím, uz tak před 2 týdny mi auto začlo škubat, po nastartování to bylo v pohodě, poslední týden se to rapidně zhoršilo, už nepomohlo 1 nastartovat znovu, ale nejméně 3x. Předevčírem mi vyskočila kontrolka motoru, dal jsem do na diagnostiku z Číny a hlásí mi to chybu uvedenou výše, byl jsem u známého a říkal že vstřik má vyšší hodnoty než by měl mít. Takže se bude muset měnit buď vstřik nebo kabely ke vstřikům. Zajímal by mě váš nazor, zda - li podle uvedené chyby by to mohly být pouze kabely. Děkuji za odpověď. (Omlouvám se jestli tu již tohle téma je ale nemohl jsem ji najít)
×
×
  • Vytvořit nový...