Přejít na obsah

Fany53

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fany53

  1. Je mi to jasné a dobrou noc.
  2. Ještě dodám,dříve takovéto parádičky auta neměly,kdoví z jakou závadou člověk jezdil na budíku byly kontrolky na mazání a dobíjení a bylo to.Mě je šedesát pět let,jezdil jsem s autama od Spartaku a naposledy jsem měl Opla a nesetkal jsem se s tím.Dneska vyrábějí auta to je samá vymoženost až to není zdravé a se vším aby hned člověk jezdil do servizu.Já vím,že dne už se jiné auto nesežene,ale už začínám litovat,že jsem to vůbec kupoval na stará kolena a nenechal si zlatého Opla..Kdýž to tak pozoruju,tak s tímto autem asi budu trávit nejvíce času po servizech.No,to je osud.
  3. Je to ta ikonka špatně jsem ji popsal,ano,do návodu jsem koukal a z toho nejsem vúbec chytrý,má to něco společného s kontrolou trakce a stability,a myslel jsem,že mi aspoň někdo zhruba řekne co to je.Najednou se mi to na budíku objeví,auto jede jak lenoch,zastavím,vypnu motor,nastartuju a opět je vše v pohodě,tak co si mám o tom myslet.Je mi jasný,pokud se to bude objevovat pořád,budu muset na počítač,ale ono se to objeví třeba po pěti stech km
  4. Dobrý den,Škoda Yeti,1,2 TSI,r.v. 2010,mám dotaz,občas se mi na pravém budíku objeví žlutá ikonka auta pohled ze shora a za ním jsou takové klikyháky,vypadá to jako blesk,zbavím se toho jedině když zastavím,vypnu motor a znova nastartuju.Když ikonka svítí,auto evidentně nejede,jako kdyby bylo v nouzáku.Když se rosvítí,nejsem si vědom ničeho,že bych tomu zavdal příčinu.Co to vlastně je?A když bych se toho nemohl zbavit,jak daleko s tím mohu jet,abych něco nepodělal.Děkuji za odpověď.
  5. Přestal jsem to řešit,nebylo to pro mne,ale přesto se ze zvědavosti ještě zeptám,jsou to elektrony16x6,5J,5x112,ET 40.Půjdou na Oll?
  6. Octávka je klasická 1,2 TSI,r.v. 2012
  7. Takže když opomenu ET,tak pasovat budou?
  8. Dobrý večer,malý dotaz,elektrony z Yetiho budou bez problémů pasovat na dvojkovou oktávii?
  9. Vidím,že těch závad můźe být dost,zajedu na počítač,přesto děkuju za odpovědi
  10. Sorry,blbě jsem se vyjádřil,je to žlutá ikonka,vypadá jak zjednodušeně namalovaný motor,je v levém budíku.
  11. Dobrý večer,co se mi stalo,když jsem se vracel domů z kempu.Dostal jsem se do kolony,poskakuju po pár metrech a samozřejmě horko.Najednou jsem si všiml,že se rosvítila žlutá kontrolka Servis a čeho jsem si všiml,že motor měl nějaké vysoké otáčky,asi tak1000,normálně mám 650.Po vyjetí z kolony auto jelo úplně normálně a kontrolka svítila.Jednou jsem startoval u občerstvení,kontrolka pořád svítila a otáčky v pořádku.Domů jsem měl ještě 35 km,ale vše v pohodě.Zajel jsem do garáže,dvakrát nastartoval motor a chcípnul a kontrolka zmizela a otáčky v pohodě.Teď nevím na čem jsem.Auto Yeti 1,2 TSI 77 KW,r.v. 2010
  12. Fany53

    Rezerva+hever

    Dobrý večer,mám Yetika 1,2 TSI,r.v. 2010 a mám lepící soupravu.Chci si dát rezervu,ale nevím,jaký pořídit hever,pod prahem jsem nenašel(a nebo se špatně dívám) žádně speciální místo na nasazení toho heveru.
  13. Šikovná a zároveň rázná odpověď,jenže ta sada má cenu 3600 Kč,já jsem myslel,jestli třeba někdo to neřešil jiným způsobem.
  14. Dobrý večer,prosím Vás,když si pořídím rezervu,kde seženu tu výplň kolem do toho kufru,abych mohl na tu rezervu dát dekl?
  15. Dobrý den,mám Škodu Yeti 1,2 TSI a rád bych věděl množství oleje mezi ryskama,respektive kolik se asi doleje od spodní rysky k horní?
×
×
  • Vytvořit nový...