Přejít na obsah

Thomasss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Thomasss

  1. Zdar chlapi, Připojuji se k dotazu po pěkných pár letech, nechci zakládat nový topic. Takže jde o to, že vždy po kratším stání se mi ze zadního pravého kola ozývá při brždění šílené skřípání. Po 5ti, 6ti sešlápnutí brzdy to odezní. Zajímavé je, že mi to dělalo i u starých zadních bubnů, takže jsem vše vyměnil, pakny, bubny, prasátka a i lanovody a byl na měsíc klid, pak zase to samé... Když to rozdělám vše je ok. Vyčistím vše čističem brzd a je na dva, tří dny klid a pak zase znova. Už jsem z toho zoufalej. Vím, že moc rad asi nedostanu, ale zkouším... Třeba má někdo nějaký fígl :-)
  2. Zdravím. Mám takový kuriózní problém. Mám nové kotouče a desky na předku. Celkem najeto cca 1000km. A nedávno jsem uslyšel divný zvuk. Jakmile venku zaprsi, slyším ze předu při prudkém seslapnuti brzdy takový jakoby cvachtajici zvuk gumy. Je jedno kolikrát za sebou ji seslapnu nebo jak rychle jedu, zvuk se ozve pokaždé, ovšem když je sucho zvuk je pryč. Někdo nějaký nápady čím by to mohlo být? Díky moc.
  3. Ahoj. Předem se omlouvám jestli se to tu už někde probíralo, ale potřeboval bych poradit s koupi gum předních stabilizátoru. Mám průměr 23mm, ale když se dívám po eshopech ty gumy se prodávají s průměrem 21mm, avšak v popisku se píše že je to pro auta s průměrem stabilizátoru 23mm, mám tedy koupit od 2mm menší nebo přesně 23mm? Předem díky za odpověď.
  4. Tím dynamickým tlumičem myslíš co?
  5. Jojo to je ono. Díky za info. Jen že při jakémkoliv rozhoupani to vydává nesnesitelné zvuky.
  6. Zdravím. Mám na ty zkušené dotaz. Nedávno jsem měnil zadni napravnici. A ta pružinová tyč co vede skrz celou napravnici je špatně uložená. Tudíž mi během jízdy vydává nesnesitelné cinkajici zvuky. Zkoušel jsem již všechno možné. Kdejaké silentbloky abych to eliminoval. Ale nic nepomáhá. Tudíž jsem přemýšlel že bych jí úplně odstranil. Chci se zeptat. Musi tam být? Budeš vadit když ji odstraním? Moc děkuju za odpovědi.
  7. Zdravím, předem se omlouvám zda je něco podobného zde už v minulosti probírané, hledal jsem a hledal, ale nic jsem nenašel, tudíž bych se rád zeptal. Mám Škodu octaviu 1U5 combi, 1,9TDI rok výroby 2003 a před týdnem jsem bouchnul kolem o sloupek a ohnul zadní nápravnici. Výměna za úplně novou byla celkem snadná, zítra mě čeká geo, ale dnes jsem si všiml z pohledu ze zadu, že zadní kola mají áčkový tvar, přední jsou uplně rovná, ale zadní kopírují tvar písmene A. Po konzultaci se známým automechanikem, jsem zjistil, že je to normální a že i když to na první zdání nevypadá, tak že se zadní kola budou sjiždět normalně pravidelně. Já mám strach aby mi ten vnitřní okraj po pár tisíců km nezmizel :-) Chci se zeptat, máte někdo s tímhle obdobnou zkušenost? Je to normální nebo bych to měl začít nějak pitvat? Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...