Přejít na obsah

jannnn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jannnn

  1. Pokud auto odemknu, začne se z motorového prostoru ozývat pískání vysokým naprosto ustáleným tónem. Nejvíc je to slyšet někde z míst cca před spolujezdcem. To samé i když vypnu zapalovaní. Je to slyšet i 2m od auta, uvnitř ale vůbec. Za chodu nevim, motor to přehluší. Vše (motor, chlezení motoru, klima/topení, rádio,..) je přitom vyplé. Po vypnutí zapalování to píská asi minutu a pak to s cvaknutím přestane. O co se jedná? Vadí to nějak (kromě toho že to dost vadí mě )? U sluřební O2 to nic takového nedělá. VAG taky nic nehlásí. Je to O2, 1.9TDI, MR06.
  2. jannnn

    Senzor steracu

    Tak jo, vyměněno na nový typ. Je třeba udělat nějaký reset nastavení či kalibraci? Taky tam zůstalo pár malinkých "bublinek", vadí to moc?
  3. jannnn

    Senzor steracu

    Jo, to jsem četl, díky za tip. Ale na to teď vážně nemam čas a myšlenky .. radši bych to teď jednoduše deaktivoval a až někdy bude chvíle, tak to vyměnim..
  4. jannnn

    Senzor steracu

    Ví někdo, kde přesně se s pomocí vagu dá ten dešťový senzor vypnout? Mam MR06. Našel jsem v centrální el. > RegenLichtSens>long coding: Bit 5 - Rain sensor inactive, který jsem tedy zaškrtnul. Ale změna žádná. Je ještě nějaké jiné nastavení jinde? Radši bych klasický cyklovač, senzor je u mě teď v zimě dost nepoužitelný ..
  5. Protože při 150kkm odešly 2 žhavící svíčky, rozhodl jsem se je komplet vyměnit. Objednal jsem si tyto: http://www.skoda-dil...2-superb-2.html (od BERU, nevim proč už je tam teď v nabídce nemají)... nicméně když přišly, byly trochu jiné než ty původní. Cca o 3mm kratší a ta poslední část není tolik zúžená. Namontoval jsem je a auto normálně startuje. Ale nedalo mi to a začal jsem googlit. Na krabičce je označení GN 855, což jsem našel že jsou svíčky pro motory TDI 66/81/74kw. Kód škoda/vw na těch nových není, ale je to tato na 95%: http://www.skoda-dil...ia-octavia.html Změnilo se něco a tyto svíčky se dají bez problému použít i pro 1.9TDI 77kw nebo to na skoda-dily.cz zmotali a poslali mi jiný typ než jsem si objednal..? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...