Přejít na obsah

Argon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Argon

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vymena svicek je predepsana po 4 letech nebo po 60tis., takze ty mam nove. Tim spis nevim, za co mi chteji uctovat 11tis. :-)
  2. Ceka me servisni prohlidka po peti letech provozu kombika Octavia III s CNG. Najeto mam 67tis. Nevedel by prosim nekdo, jake jsou tam ukony a priblizna cena v autorizovanem servisu? Nasel jsem si predepsane ukony, ale nejak mi to nekoresponduje s cenou navrzenou servisem, tak nevim jestli jsem to nenasel blbe. Diky moc predem.
  3. Mně ve stejné situaci řekli, že podle nového nařízení je povinné nádrže zkontrolovat. Sám si to těžko odmontuješ, čili doporučuji najít STK s vlastním servisem, kde to udělají obojí. (Bez krytů samozřejmě nesmíš na silnici -- takže bys to na tu STK musel nechat odtáhnout, pokud tedy trvají na tom, že se to musí odmontovat.)
  4. naskočí to na CNG nebo na benzín? To by ti mohlo aspoň napovědět kde bude problém. Ale každopádně to chce servis nebo aspoň diagnostiku, nějaká běžná závada to nebude. Nakočilo to hned na CNG. Potom, co se mi to stalo asi 7x, jsem ale dojel plyn a na benzin to je bez problémů a zvuků.
  5. Měl bych prosbu. Mám 1,4 TSI G-TEC, Octavia combi, auto je něco málo přes 4 roky staré, nájezd celkem 60tis. Z ničeho nic se auto při startování po vychladnutí motoru začalo jakoby zadrhávat: Otočím klíčkem, auto nastartuje, ale z motorového prostoru jsou slyšet jakoby čvachtavé zvuky, auto se mírně klepe a svítí všemožné kontrolky včetně červeného volantu. Po pěti sekundách to přestane, kontrolky pozhasínají a auto jede v pohodě jako dřív. Netušil by tu někdo, co to je a co s tím? Díky moc.
  6. Zdravím, měl bych takový začátečnický dotaz: Koupil jsem si sprej na čištění klimatizace, který bych měl nechat vystříkat při zapnuté klimatizaci, což znamená mít zavřené auto a nechat klíč v zapalování. Nezamkne se mi auto automaticky? Mám Octavii III kombi. A ještě přidružený dotaz. Lze nějak v domácích podmínkách zjistit, kolik mi zbývá náplně klimatizace? Díky moc
  7. Argon

    Autobaterie

    Já vzal značku Exide. Je levnější než Varta a prý i odolnější. Bral jsem AGM a s mírně větší kapacitou, než byla ta původní. Mám ale benzín.
  8. Argon

    Autobaterie

    Zdravim, mel bych jeste jeden dotaz. Dlouhou planovanou jizdou se mi baterii podarilo dobit na maximum, tedy 80 procent. Behem 12 hodin ale mira nabiti spadla na 20 procent, takze to ma zjevne sestupnou tendenci. Muzete mi prosim pomoct s interpretaci? Znamena to, ze baterka je znicena, protoze neudrzi nabiti, a je ji tedy zjevne potreba vymenit? Nebo je nejaka nadeje na zachranu?
  9. Argon

    Autobaterie

    A ted jeste jak se do toho servisu dostat :-) Vola se na toto asistence, kdyz mam nestartujici auto pred barakem, nahradni baterku a autorizovany servis cca 2km? Kazdopadne diky za vsechny uzitecne reakce.
  10. Argon

    Autobaterie

    Diky. Jestli to ale chapu spravne, tak se to musi menit v autorizovanem servise. Myslite, ze je realne jim tam dodat baterku, kterou si sam koupim, a pozadat je o vymenu?
  11. Argon

    Autobaterie

    Zdravim, potreboval bych poradit stran autobaterky. Mam Octavii 3 kombi CNG, uvnitr standardni EFB baterku, ktera je tu na foru uz vyfocena. Auto je stare 3 roky a 5 mesicu. Stalo se mi, ze jsem zkratka nenastartoval. Po startu pres kabely a odejeti nejakych 100 km jsem nastartoval, ale po dalsi kratsi jizde opet nastartovat neslo. Alternatorem to zrejme neni, chyba tedy nejspis bude v baterii. Chtel bych se zeptat, jestli byste baterku rovnou vymenili (protoze napr. nic jineho nema smysl), nebo jestli byste ji zkusili nabyt a pak by se videlo. Pokud bych baterku nabijel, mohu ji vyndat z auta, aniz bych pak musel resit diagnostiku v aute, coz je zjevne nutne pri vymene baterie za jiny kus? Parkuji na chodniku a nemam tedy elektriku v dosahu, prot se ptam. Diky za vsechny relevantni odpovedi.
×
×
  • Vytvořit nový...