Přejít na obsah

travnik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení travnik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. travnik

    Letní pneu

    Rozmýšlím se mezi Michelin Energy Saver 195/65 R 15 a Kleber Dynaxer HP2 195/65 R 15. Na letních najezdím cca 40 tis. Nejsem žádný závodník, spíš jezdím na spotřebu. V loni jsem měl Bridgestone Turanza ER300 (made in PL) a spokojený jsem s nimi vůbec nebyl. Oproti zimním pneu (Kleber Krisalp) snížený výkon a zvýšená spotřeba o cca 0,5l/100km. Možná špatná sada, ale obouvat je už nechci. Poraďte. Díky
  2. Přerušovač za 200 z vrakáče a už to bliká jako o život.
  3. Tak jsem vyndal přerušovač, vystříkal kontaktolem a asi 10 min šly varovný a potom opět nic. Tak to asi bude úplně v riti. Není ještě nějaký způsob, jak mu domluvit?
  4. Nové téma jsem nezakládal, pouze jsem odpovídal v již vytvořeném. To jen na upřesnění. A navíc mi přestaly i varovný, takže to bude asi přerušovač.
  5. Kudy to tam stříknout? Musí se něco demontovat nebo to tam někudy projde? Ď.
  6. Zdravím, mám problém se směrovkami. Dám blinkr, 1x blikne a nic. Varovná fungují bez problémů vždy. Mohl by to být přerušovač nebo spíš páčka pod volantem? Díky za radu
  7. Zdravím, mám problém se směrovkami. Dám blinkr, 1x blikne a nic. Pokud zapnu varovná a zase je vypnu, tak blikání pokračuje vesele dál. Varovná fungují bez problémů vždy. Díky za radu
  8. Nachci tě strašit ,ale vypadá to na diferák takhle na dálku se to velmi špatně diagnostikuje Mohl by to být diferák, i když to hučí při jízdě na neutrál a vypnutém motoru?
  9. Na ložiska jsem měl také podezření, ale zase jsem myslel, že kdyby to bylo ložisko, dělalo by to větší kravál při zatížení, ale zvuk je stále stejný. Když jsem měl auto na heveru a zatočil jsem kolem, tak jsem žádnej rachot neslyšel, ani vůle tam nebyla. Ale slyšel jsem spíše zvuk, jakoby něco jemně drhlo, ale ne v ložisku, ale spíše dál směrem dovnitř nápravy.
  10. Může vadný homokinetický kloub způsobovat hučení nápravy, případně vůli nápravy?
  11. Po tý ráně jsem to hned dával na geometrii a technik to prohlížel a nikde nic neviděl. Ta vůle se objevila asi až časem, spíš mi jde o to, v čem se náprava může hýbat. Může být ta vůle i v ložiskách?
  12. Mám následující problém: Při přidání a ubrání plynu mám pocit, že se hýbe přední náprava. To samé se děje, když rychle přerušovaně brzdím. Před časem dostala octa dost velkou ránu na nápravu, ale projevovat se to začalo asi tak po 2 měsících. Nevíte čím by to mohlo být?
  13. Mě se hluk od kol ozývá při jakékoliv rychlosti, je stále stejný, nemění se v zatáčkách. Hluk se ozývá při jízdě pod plynem i na volnoběh, i při vypnutém motoru. Před časem jsem "skočil" přes zvýšený přechod, takže to byla pěkná prda na nápravu, od té doby se hluk začal zhoršovat. Geometrie je OK, ale začali se mi sjíždět přední pneu z vnitřní strany. A pokud jedu po nerovnostech, tak auto nedrží stopu. Nevím co by to mohlo být. Ložiska? Poloosy? Tlumiče? K tomu se objevil další problém s pohybem nápravy. Když přidám nebo uberu plyn, tak mám pocit že se hýbe náprava. Taky nevím co by to mohlo být. Díky za každou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...