Přejít na obsah

bezrukou

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bezrukou

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Lze vypnout to zvukové upozornění když se teplota pohybuje kolem 4°C? Já se toho vždycky příšerně leknu. Neměl bych nic proti tomu upozornění, kdyby to nebyl tak hlasitý a ostrý zvuk.
  2. Zdravím, mám Fabii III 2016, najeto asi 22tis. Dnes jsem jel asi 2 hodinovou trasu a během této cesty mi na takových 10 minut ztuhl plynový pedál - šel hůř sešlápnout. Měl jsem i pocit, jako by trochu ubyl výkon, ale to se mi možná jenom zdálo. Pokud se to bude opakovat, tak se asi objednám do servisu, jinak to ale asi zmíním až na další pravidelný prohlídce. Auto mám od srpna, najel jsem tak 2-3tis a zatím jsem to pozoroval poprvé. Čím by to mohlo být? Jestli je šance, že je to něco akutního, tak budu mít čas se tomu teď věnovat, jinak musí auto vydržet přes Vánoce.
  3. Tak pokud to opravdu takhle funguje tak to se omlouvám, to jsem opravdu nečekal. V F2 když jsem klimu vypnul tak se prostě vypla. Podle zvuku jsem nic nepoznal. Asi si budu muset koupit kapky do očí abych mohl řídit.
  4. Proč předpokládáš, že jsem si nevšiml zapnuté klimatizace? Ten studenej vzduch fouká i když je vyplá.
  5. Ale já tu teplotu taky nenastavuju jen do pravých úhlů... já jsem doslova projel celou levou půlku po kousíčkách a foukalo to skoro úplně stejnej studenej vzduch a pak to najednou začalo topit. Směr foukání dávám jenom do polohy na sklo protože je to jediná poloha, která nefouká na obličej nebo nohy. Jinam to prostě natočit nejde.
  6. @Twisted aha, tak si to pamatuju špatně :D ty čísla tam byly, z nějakýho důvodu jsem si je nevybavil @wirer 1) ono tam těch směrů moc není, a vzhledem k tomu že nemam rád když mi to fouká přímo do obličeje nebo na nohy... nechápu proč nejsou větráky v autech nasměrovaný tak, aby měnily teplotu v autě ale nemířily přímo na lidi 2) no a v mém autě to je možné i když mám prostřední teplotu :D 3) tady jsme se asi nepochopili. Netvrdím, že očekávám automatickou změnu teploty. Jen nechápu, proč tam nemám možnost foukat vlažný vzduch. Jen studený nebo teplý.
  7. Aha, no tak teploty jsem tam určitě napsané neměl. Asi to bude jen o zvyku, než pro to nastavení teploty člověk získá cit. Zase můžu bejt rád že klima a topení funguje, že ? Já stejně ten fukar hrozně nerad zapínám protože mám citlivý oči, rychle mi schnou a pak začnou pálit.
  8. Zdravím, mám Fabii s manuální klimatizací. Měl jsem jí i ve dvojkové kterou jsem měl předtím, takže jsem měl za to, že nebude problém. Všiml jsem si ale tří zvláštností: 1) Úplně nejdřív jsem si všiml, že "vnitřní fuk" může být zapnut jen pokud mám nastaven větrák aby foukal do ksichtu. To ve F2 nebylo třeba. 2) Klimatizace se sama zapíná bez ohledu na to, jakou mám nastavenou teplotu. 3) Auto buď chladí nebo topí. Nic mezi tím. V F2 vždy šla nastavit neutrální teplota, tady mi ale přijde, že na mě vždy fouká chladný nebo teplý vzduch. Je to očekávané chování? Já jen že mě to překvapilo.
×
×
  • Vytvořit nový...