Přejít na obsah

JardaPr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JardaPr

  1. Máš klíčky v kapse ? Možná se ti povede v kapse stisknout prostřední tlačítko (ovládání kufru).
  2. Já už jsem si tuto službu neprodloužil - vždy když jsem to potřeboval tak to nefungovalo. Myslel jsem si, že mně to ohlídá auto - funkce opuštění oblasti a překročení rychlosti 0 km/h - Na to není spoleh fungovalo to občas a s ohromným zpožděním (několik minut) Další důležitá věc - zapnutí topení v zimě - nespolehlivé. Stejně jsem musel ven - a zapínat ručně. Takto nedoladěný systém by měli mít v testovacím režimu a dávat lidem zdarma.
  3. Řešil jsem taky tento problém. U mně když nešel tempomat nešla ani houkačka. Škodovka o tom ví - prý se to projevuje v chladných oblastech. Pokud je při startu nižší napětí, původní podvolantová řídící nenaběhla korektně a neumí se restartovat - bylo nutné zastavit vypnout motor, znovu nastartovat. Následovala výměna páček s podvolantovou řídící jednotkou za páčky a řídící jednotku z Octavie. Od té doby bez problémů. Teď je vše OK. Asi jich teď mění hodně - na řídící jednotku jsem čekal víc než týden.
  4. Minulý týden jsem potřeboval zatroubit a Kodiaq netroubil. Protože jsem to již jednou řešil, věděl jsem, že stačí zastavit - chcípnout motor, nastartovat a je vše OK. Začal jsem to sledovat a po každém nastartování troubím. Během týdne se mně to stalo znovu - neřešil tento problém někdo?
  5. Chvíli jim to funguje, chvíli ne. Večer jsem to zkoušel několikrát - zůstala mně tam parkovací poloha 2 hodiny stará, po refresch se nešlo znovu přihlásit. Po další hodině to šlo. Dnes ráno opět nešlo data aktualizovat - nešel refresch. Teď se to zaktualizovalo. Požádejte o prodloužení předplatného kvůli nespolehlivosti. Mají nedoladěnej software - mně blbnou i další věci - elektronická houkačka - už dvakrát nefunkční - po vypnutí a zapnutí zapalování funguje. off road mód - nadmořská výška - Vrchlabí je dle Kodiaqu 9560 m - po restartu opět správně,...
  6. Scala a Kamiq má od léta 2019, bezdrátové android auto, zajímalo mě zda u Kodiaqa je to jen o firmware, nebo i o jednotce v autě. Pokud by se musela řešit výměna jednotky v autě je jednodušší si koupit nějaký USB CARPLay adaptér a ten mít stále v autě připojený.
  7. Lze zprovoznit na Škoda Kodiaq (výroba 10-2019) s telefonem, který má Android 10 bezdrátové Android Auto?
  8. já mám taky červenou zeměkouli - data to posílá včetně opuštění oblasti a překročení rychlosti. Logické by bylo je připojeno zelená, porucha červená :-) 6.1.2020 se provedla automatická aktualizace aplikace Škoda Connect - na záložku nezávislé topení se konečně vrátila venkovní teplota. Nicméně včera opět chyba s opuštěním oblasti - v 14:41 auto opustilo najednou dvě oblasti vzdálené 50 km od sebe :-)
  9. Nepožádal jsi o prodloužení Care connect kvůli nefunkčnosti? Já si s podporou také často dopisuji. Mně uznali reklamaci a prodloužili předplatné.
  10. Rozumím tomu, že jsou uživatelé, kterým funkčnost aplikace vyhovuje, jen jsem popsal své postřehy se spolehlivostí a funkčností aplikace. Na vysvětlenou :-) 26. října mě v telefonu proběhla aktualizace aplikace a začali chodit notifikace a e maily. Pokud se v telefonu neprovádí automatické aktualizace nainstalovaných aplikací – je řešením odinstalace a opětovná instalace Od aktualizace se spolehlivost postupně zlepšuje také díky těm co aplikaci využívají často, kompletně a problémy reportují na ŠC podporu. Nové auto jsem si koupil opět značky Škoda, protože jsem věděl, že se na něj mohu spolehnout,... To samé jsem předpokládal u této aplikace. Některé pojišťovny dávají slevu na pojistné na základě, toho, že dostáváme informace o opuštění oblasti, že se auto rozjelo,… Právě proto mně vadí, když notifikace o opuštění oblasti občas nedorazí,… Pokud zapnu aplikací topení a za hodinu dojdu k zamrlému autu, tak mně to taky vadí, přestože se to stane jen 1x z 10 případů,…. Bohužel spolehlivost se nedá vůbec srovnávat s jinými aplikacemi, které využívám (alarm od Jablotronu kde se platí 1000 Kč/rok , ovládání vytápění - zdarma,..).
  11. Pane Bůna, asi aplikaci nepoužíváte příliš často, nebo Vás zajímá jen kolik km jste jaký den najel, protože v říjnu a začátkem listopadu měli několikrát denně několikahodinové výpadky. (Odinstalování a nainstalování aplikace nepomáhalo - jen na info lince nevěděli co mají lidem říkat a takto se jich jednoduše na chvilku zbavili). Po hodině vše začalo fungovat, Vy jste si myslel, že jste to opravil reinstalací :-). Pokud jste byl na infolince neodbytný a dostal jste se dál, řešili to s Vámi již lidé, kteří měli více informací a přiznali problémy - řekli počkejte máme problém,... a po vyřešení Vám napsali, že už jim to běží. E maily a notifikace nechodili několik měsíců (věděli o tom, na info lince to nepřiznávali a "snažili se". Pokud jste jim řekl ať si aplikaci zapnou a zkusí to s Vámi, tvrdili, že aplikaci v telefonu nemají, že Vám říkají jak to řešit, podle toho co se dozvěděli na školení,... ) Teď například s programátory v německu řeší problém s hlášením opuštěním oblasti. Pokud Vám nedojde hlášení o opuštění oblasti v den kdy došlo k opuštění, dojde třeba až za týden, ale bohužel ne s původním datumem, ale s aktuálním datumem a časem a Vy si myslíte, že Vám auto někdo odváží :-). Toto je přiznaná chyba podpory - nevím co říkají aktuálně na info lince.
  12. Včera jsem to testoval také, v mobilní aplikaci jsem neměl auto, stačilo aplikaci zavřít (na samsung s8 - klik na tlačítko III vedle domovského tlačítka a zavřít vše). Aplikaci znovu spustit. A auto je v garáži :-). Předpokládám, že aplikace si na pozadí aktualizuje stav auta a pokud dojde k chybě (nedostupná data) zmizí auto z garáže. Toto jsem dělal včera dvakrát.
  13. Včera kolem 16 hod to neposlalo opuštění oblasti (stál jsem tam dva dny), Překročení rychlosti 0km to ale poslalo! V 19 hod jsem přijel na 10 minut a zase odjel. Toto opuštění to již nahlásilo :-(
  14. Mně to od 26.10. v zásadě funguje včetně notifikací a e mailů. 2x jsem i zapínal topení. Teď s podporou řeším jen dva špatné záznamy s opuštěním oblasti. Problém mám jen s aplikaci v telefonu android - cca 1-2x týdně po mně aplikace vyžaduje přihlášení, nebo registraci vozu. Aplikaci stačí ukončit (v androidu tlačítko aplikace - dávám zavřít vše). Aplikaci znovu zapnu a jsem přihlášen.
  15. Řešil jsem s podporou ŠKODA CONNECT následující problémy: padání aplikace, nemožnost přihlášení se do aplikace, nezobrazování notifikací v telefonu, nedoručení e mailu při opuštění oblasti a překročení rychlosti. Postupně vše začalo fungovat. Od 15.11.2019 nepadá aplikace v telefonu, od 25.11. přichází e-maily, od 26.11.2019 se již zobrazují i notifikace v telefonu. Snad jsem spolehlivost nezakřiknul :-)
  16. Mám originál 18 palcový kola Themisto 7,5x18 5x112 ET46, jsou u nás hodně drncavý silnice, v létě už budu chtít změnu na 17 palcový - nechcete je někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...