Přejít na obsah

Wyskonzin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Wyskonzin

  1. Wyskonzin

    Smartgate

    Zůstala chyba airbagů, ale to bude stačit vymazat na diagnostice si myslím, s tím si hlavu zatím nelámu.
  2. Wyskonzin

    Smartgate

    Tak jsem to při přepojování zpět (podle návodu) přepojil špatně, prohodil jsem omylem vodiče a auto nastartovalo a hned chcíplo, hlásilo to závadu brzd a nic nefungovalo. Tj. pokud to zapojíš blbě, tak to poznáš. :D 5 km najet nepomohlo, mám tam gateway 19.05.12. Tak asi z roku 2013 budou jiný, a proto to nekomunikuje. Tím má snaha asi končí. Veselé Vánoce :D
  3. Wyskonzin

    Smartgate

    Teď ještě koukám a u smartgate pro rapida, tam to barevný označení sedí. Nemáš obsazení svorkovnice u rapidu?
  4. Wyskonzin

    Smartgate

    + se mi rozvsitila kontrolka airbagu, ale to ai myslím udělalo to přepojení. Ještě odpoledne to zkusim hodit zpátky :D
  5. Wyskonzin

    Smartgate

    Dej vědět jak si dopadl. Kdy to hodláš dělat?
  6. Wyskonzin

    Smartgate

    No teď to mám přehozený, tak s tím zkusim něco najet a uvidím. Pak ještě teda to přehodit zpět podle návodu a zase zkusit něco najet. Když zapnu kliček tak mi blika červeno zeleně, když dobliká, rozsvítí se červeně. To samý dělala před tím. Nejdřív blikala a pak červeně.
  7. Wyskonzin

    Smartgate

    Takže najet 5 km s připojenou jednotkou smartgate?
  8. Wyskonzin

    Smartgate

    Tak jsem to prohodil, a pořád to svítí červeně. Nejdřív bliká červeno-zeleně a pak to svití červeně. Na wifi najdu smartgate_123456. Takže to pořád nekomunikuje. Takže předpokládám, že to bude rokem výroby, ale přijde mi to divný. :D
  9. Wyskonzin

    Smartgate

    Díky, už to mám taky nastahovaný. To je jasný, myslím, že krom vyhození chyby se stát nic nemůže. :D Zítra ráno na to vlítnu a dám vědět. Jestli máš Yetiho, tak si myslím, že to bude OK. :)
  10. Wyskonzin

    Smartgate

    Super, díky! Zítra to zkusim přehodit do 5 a 15, a když to nepůjde, tak to taky zahodím. :D Já mám r.v. 2012, tak v tom bude možná problém taky, nevim co se na tom autě změnilo za těch pár měsíců.
  11. Wyskonzin

    Smartgate

    Když vezmu dílenskou příručku (Yeti) a návod na smartgate (neberu v potaz barvu), tak se to připojuje na: Pin 16 pohon H Pin 6 pohon L Pin 18 panel přístrojů H Pin 8 panel přístrojů L Kdybych srovnal Piny u O2 fl tak je to taky připojený na pohon a panel přístrojů. Tak já už nevím, ve Škodovce mě obrátili na autorizovaný servis. Nikde ani pořádně člověk nenajde co jde na jakou Octavii, někde píšou, že smartgate do auta rv do 2013 pak zase od 2013-současnost.
  12. Wyskonzin

    Smartgate

    A musí to tedy přijít do CAN pohonu a komfortu low a high.
  13. Wyskonzin

    Smartgate

    Jojo, na smartgate mi svítí kontrolka. Já to ještě dávám do O2 face, takže tam ty CAN teda budou uplně jinak. Nemůžu nikde sehnat návod zapojení do Octavie.
  14. Takže si to nerozchodil? ? Já to dneska zkusil zapojit a najde mi to taky jen smartgate_123456. Mám O2 face, rok výroby 2012. Dal jsem tam smartgate pro Yetiho (jak píšeš jsou stejný). Akorát v návodu se neshodují barvy a to ani na tom výrobku. Tobě se aspoň ty barvy shodovaly? ?
  15. Wyskonzin

    Smartgate

    Já jsem to dneska zapojoval a svítí mi právě červená kontrolka a najde mi to smartgate_123456 místo smartgate_vin. Tudíž to nenačetlo info o vozidle. Zapojil jsem to podle pinu kam to mělo jít, barva nebarva, ale někde bude asi chyba, ale kde.
  16. Wyskonzin

    Smartgate

    Zdravím, měl bych dotaz ohledně připojení. V návodu se píše o žlutým kabelu a při tom je tam modrý. To samé kabel v autě, je tam na mistě pinu fialový. Setkali jste se s tím někdo taky? Předem díky!
×
×
  • Vytvořit nový...