Přejít na obsah

machi1983

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení machi1983

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. A co kdyz mam nejake promackliny na dverich (od dveri jinych ridicu) mam to nejdriv nechat opravit, bylo by to hodne videt ?
  2. Diky a ktery program si nechaval delat a na kolik to vyslo?! Mas nekde fotky? Dik
  3. Diky za info, ale ja tímhle myslel osobní zkušenost a doporučení, víš jak?! Dneska si na net každý může napsat co chce ?
  4. Ahoj kluci, měl bych na vás velkou prosbu. Máte někdo nějaké zkušenosti s rozleštěním laku karoserie a potom s jejim navoskováním nejlépe Praha a okolí?! Děkuji za náměty a doporučení ;-)
  5. VYŘEŠENO! Ventilace od sedačky na druhy stupeň ???
  6. Jeste jedno video 0A802783-8B3D-411B-B852-72019BB896E8.MOV
  7. Zkusil jsem to natocit, nevim jestli to bude dobre slyset ? 1D303535-60F2-4A2C-9DBA-5207241E89FE.MOV
  8. No doporucuju ti olev v rozvodovkach vymenit, ikdyz tvrdi, ze je tam dozivotni napln (olej meni casem viskozitu atd) co se tyce haldexu tak ja to delal preventivne v 90tis km jinak nepoznas jestli byl delanej a za 1500,- Kc to jde... jinak co se tyce tveho “problemu” cukani, tak mi to udela taky. je to takove “zhoupnuti” ale v servise mi rekli, ze je to normalni, tak nevim ??‍♂️ A jak pises, kdyz das cihlu na pedal, tak to pekne vystreli ?? Ale jeste by me zajimalo, kdyz das rezim S na DSG, tak ti taky podrazuje s meziplynem?! Me jo a je to pecka poslouchat ?
  9. Jde mi o to, ze to dost hučelo a tak jsem chtel prijit na to co to je a kdyz jsem prisel na to ze je to vetrak, tak jsem se ptal, proc se toci, ikdyz to vypnu na climatroniku tlacitkem OFF, tak by se nemelo tocit nic, ne?! Poradis mi?!
  10. Ahoj všem, mam dotaz? poslední dobou se mi zdá že auto občas cukne (opravdu nepatrně), děje se to většinou při plynulé jizde a v nízkých otáčkách, mam supa 3,6fsi a ted jsem dělal velký servis (olej v DSG, olej v Haldexu, olej v obou rozvodovkách, výměna svíček atd.) Ale tenhle "problém" jsem zpozoroval už před návštěvou servisu a na diagnostice nic neni, nevíte někdo, co by to mohlo být? Děkuji
  11. Ahoj všem, mam dotaz? Dneska při cestě z hor jsem si všimnul, že ikdyž vypnu klimatizaci, tak stále slyším jak ventilátor běží (někde z palubní desky). Když vypnu zapalování, tak přestane, když ho zpátky zapnu a mam vypnutou klima, tak se zase roztočí... Může mi to prosím někdo nějak vysvětlit? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...