Přejít na obsah

Linuxnet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Linuxnet

  1. Tak jaké čidlo a snímací kroužek je za spojkou?
  2. Zdravím, nevím zda se to už tady řešilo. Ale neřešil jste někdo čidlo klikovky? Mám dole převodovku, nové čidlo i snímací kroužek, ale motor nenastartuje. Už jsem to rozdělal dvakrát. Ale netuším kde je chyba. Máte někdo nějakou radu?
  3. Nemám zrovna B , soused se motá kolem čtyř kruhů a má jich dost v regálu, proto se ptám na náhradu. Respektive pokud někdo neví co na tom odchází, jestli se to nedá opravit .
  4. Ahoj ,řeším podvolantovou jednotku .Nevíte někdo jaké jsou možné náhrady za 5K0 953 569 B . Něco jsem prohlédl, přes google. Ale jistota to není. Předem díky za jakoukoliv pomoc.
  5. Ahoj, pročetl jsem snad úplně všechno.Ale k žádnému závěru jsem se nedostal. Mám origo senzory předek i zadek. Při zařazení zpátečky to pipne jednou krátce a pak stále jedno monotónní pipnuti. Na diagnostice to neukazuje žádnou závadu čidla jsou podle diagnostiky OK. Když jsem procházel přes čidla tak se hodnoty vzdálenosti normálně měnili. Kabely vizuálně jsou OK. Žádné viditelné poškození Jednotky ani senzoru. Nevíte někdo kde by mohl být problém?
×
×
  • Vytvořit nový...