Přejít na obsah

namez

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení namez

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nastavení rozvodů zkontrolováno a všechno je OK. Ale vibrace neustávají. Poslední možnost, která mě napadá, tak jestli při výměně té pumpy nepohli nějak blbě motorem a nenačali silentblok u převodovky?
  2. Toš to vyzkouším a uvidíme, motor jinak jede normálně, řekl bych, že výkon je stejnej, zátah taky kolem 4000 otáček se mi zdá normální... Je možný, že jim to skočilo na řemenici u kliky, otázka je jestli by se to nějak projevilo na výkonu motoru...
  3. Posunutej rozvod by musel byt poznat na vykonu, nebo se mylim?
  4. Zdravím všechny. Mám na vás dotaz kvůli fabce. Teďka v pondělí mi měnili v neautorizáku na fabce vodní pumpu a od té doby celé auto jakoby brní. Je to hodně nepříjemný. Projevuje se to hned od nastartování motoru, kdy je to cítit slabě hlavně na volantu, ale když motor vytočím nebo když se rozjedu, tak se to trochu zhorší a je to na volantu cítit víc a jde to i do pedálů a podlahy a asi tak i do celýho auta. Je to jako kdyby vám mravenčila ruka a noha, sice to nejsou žádný velký vibrace, který by nějak zasahovali do řízení, ale je to strašně nepříjemný. Auto jsem dneska nechal prohlídnout ještě druhým mechanikem a všechno je prý v pořádku, silentbloky v pořádku, motor se zdá taky uloženej správně, na volnoběh prý taky běží normálně, prostě nic nenašel. Jediný co ho napadlo, tak jestli není blbě dotaženej držák motoru na silentblok a nebo jestli v tom předchozím servisu něco nedělali s tlumičem kmitů na rameni motoru (viz. příloha), že by to prý mohlo být povoleny nebo moc dotaženy? Nevíte náhodou někdo na kolik nm by ty dva šrouby měly být utažený?
×
×
  • Vytvořit nový...