Přejít na obsah

Michal Legalize Květa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Michal Legalize Květa

  1. Stává se mí (dost často), že ventilátor začne foukat, až po nastavení 5 a vyšší čárečky. Jinak nic. Nastavení ofuků či jiné nastavení (auto/econ atd.) na Climatronicu na to nemá vliv. Někdy to zase běží bez problému. Mám nově vyměněný ventilátor. Vymazal jsem chyby a provedl základní nastavení. Dělo se to už před výměnou ventilátoru. Ten jsem měnil kvůli pazvukům, které začal vydávat v mrazech a které pak po prohřátí vozu přestaly. Doufal jsem, že to vyřeší i tento problém. Věděl by někdo co s tím?
  2. Mám podobný problém na Fabii II. Měl jsem vadný větrák, který se začal projevovat vydáváním nepravidelných pazvuků, když šly teploty pod nulu a bylo studené auto. Po zahřátí vozu zmlknul. Už delší dobu před tím blikal Climatronic, ale nevěnoval jsem mu pozornost. Byla tam chyba 4f9. Po výměně větráku a vymazání chyb se však občas hlášení chyby 4f9 vyskytne znovu. Jinak asi vše funguje správně, co se týče topení a Climatronicu.
  3. Je to normální, nebo to teče? Hadička vedoucí ke chladiči je celá mastná obalená nazelenalým něčím. Viz foto. http://imgWorld.cz/DU5pEKcIWA.jpg
×
×
  • Vytvořit nový...