Přejít na obsah

vkcko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení vkcko

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj, to že neblikají blinkry, neznamená, že neblikají panicky brzdy. Některá koncernová auta to tak mají v základu (moje zkušenost s VW Pasat 2019) a dá se to překódovat na blinkry.
  2. Ahoj - jestli tomu dobře rozumím - tak to není na "aktivaci a dokódování ACC" ALE na možnost vypnutí ACC u auta, které je tím vybaveno, respektive jeho možnosti přepnout na klasický "starý" tempomat bez udržování odstupu od vpředu jedoucích aut.
  3. Počítám, že režim autoškola bude přesně k tomu, jak se jmenuje :). Tedy spíše k jednodušší kontrole nově začínajícího řidiče, který má na místě spolujezdce doprovod co na něj dává pozor. Mám pocit, že v některých zemích je to vyžadováno, aby junior co má čerstvý řidičák jezdil pouze s doprovodem zkušeného řidiče nějaký ten čas...
  4. Pravděpodobně přes diagnostiku půjde trvale vypnout? Každopádně někde zde na fóru jsem se dočetl, že jde pípání alespoň "přerušit" stisknutím (či více-násobným stisknutím) rolovacího tlačítka na volantu. (nezkoušel jsem ale :) )
  5. Ahoj - možná vám to udělá radost - ale na mé Scale (4/2019) se v obchodě minulý měsíc objevila možnost dokoupit Connect služby co dealer i Škoda tvrdila, že není možné dodatečně doplnit, že jen z výroby. Neváhal jsem, koupil jsem - a funguje :). Dostat se k tomu dá ale jenom přes web po přihlášení k účtu. V přehledu licencí to chybí - ale když dám link do obchodu - tak tam je koupená licence vidět.
  6. " dokodovat zapnutí vyhřívání zrcátek společně se zadním sklem" - to jsem také nevěděl. Zkusil jsem tomu chvíli věnovat online - ale kódování se mi zatím nepodařilo najít. Ví někdo a podělí se?
  7. Komfort blinkry jsou spíše o přizpůsobení - nastavení počtu bliknutí - (to v menu není :) ). Každopádně - já "aplikace" v OBD11 nepoužíval, kódoval jsem napřímo v jednotkách. Linka na seznam s kódováním jsem poskytnul výše. Jako "hlavní featury" co jsem si nakódoval je asistent dálkových světel, adaptivní vedení v pruhu, alarm, počet blikání, denní svícení i na zadních světlech a ještě nějaké další drobnosti
  8. @Csaba koupil jsem si před vánoci v akci toto https://obdeleven.com/cs/ v PRO verzi.
  9. když to zmizí, dokoduji znova ;). Tažné jsem také zvažoval, akorát máme smůlu. Pokud auto nebylo vyrobené aspoň s přípravou na tažné, legálně tam tažné nedáš ;( aspoň ne do našeho. V techničáku nemá povolené hmotnosti, bohužel mě to nenapadlo kontrolovat. Vlastně jsem ani nečekal, že to škoda udělá - vyrábět auta bez možnosti dodatečně dodělat tažné...
  10. @csabac pro kódování jsem použil OBD11 - je to celkem easy :) - dalo to chvíli hledání, ale ne diskuzním fóru OBD je i sekce věnovaná SCALE - s vyzkoušeným funkčním kódováním. Není tam sice všechno ale jako základ pro hraní stačí :) . Použil jsem a funguje :). Na některé drobnosti je tam i nachystaná apka - že se nemusíš moc štrachat v názvech registrů a hledat kde co nastavit. @Luboun Přepínání dálkových světel (dokódováno) mohu potvrdit - funguje. Co jsem nevěděl je, že snad všechny? koncernový auta mají ve výbavě i alarm (též jsem na scale dokódoval) - sice nemá ultrazvukový čidla, ale na otevření/vyháčkování dveří funguje :) )
  11. Díky za info - kódování vyzkouším. S tím přehráním jednotky to asi bude jak píšeš, trochu se uklidňuji, že auto to dělat samo nebude :)
  12. Jakou máte zkušenost s kódováním a následnou návštěvou servisu? Na německém fóru jsem narazil na příspěvek, kde zmiňují, že se auto připojí ke škoda serverům a všechny změny identifikuje a přepíše do původního stavu? Je to tak opravdu?
  13. Kódování zadních LED při DRL je také zajímavá vlastnost. Asi se mi líbí více než zapnutí celých světel ("skandinávský" režim). Můžeš prosím nasdílet kódování? Díky.
  14. Ahoj, hledal jsem jak nastavit adaptivní vedení v pruhu - bohužel zatím bez úspěchu :(. Je možné nasdílet kódování? Díky.
  15. Především - najít, kde je auto zaparkované - hodí se když se o auto s někým střídáš a nebo když je hlava děravá :), spolu s tím možnost nechat auto zablikat a zatroubit - ověřit, že je auto zamčené, případně na dálku zamknout - statistiky asi taky nejsou k zahození - nastavení upozornění na rychlosti/opuštění zóny když půjčíš auto dítěti, co se s tím učí - stav nádrže se také hodí
×
×
  • Vytvořit nový...