Přejít na obsah

ztr00

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 838 zobrazení profilu

Oznámení ztr00

  1. Já bych určitě sundal nárazník... Problém je, že čtvrtý vrut v podběhu (ten úplně nahoře) se sundává pěkne na prd (torx do něj jde seshora) a určitě je dobré to auto zvednout, aby kolo kleslo (R19 235/40). Ostatní jsem udělal s autem na zemi, ale chce to kumšt. Takže za mě auto zvednout na hever. Jinak postup je jednuduchý: 1. otevřít kufr 2. vyloupnout plastovou krytku Šroubu zadniho světla. Jde jednoduše 3. demontovat zadní světla + odpojit konektor napájení 4. V podběhu odšroubovat ty 3-4 vruty 5. Zespodu auta povolit 4 vruty nárazníku 6. opatrně odloupnout pravou stranu a odpojit konektor napájení (ten jsem nějak násilím sundal, páč jsem nemohl přijít na ten rozpojovací mechanizmus) 7. sundat druhou stranu.
  2. Zdravím. Tak taky přispěji troškou do mlýna... Nefunguje mi podkopávání od doby, co jsem to auto (MR 10/20)16 koupil +- 5 let zpátky. Nějak jsem to neřešil, a říkal si ,že to tam není, páč mám tažné z výroby atd.. Měsíc zpátky mi to nedalo, cinkl do servisu a hele, virtuální pedál tam opravdu je... Tak jsem se na to vrhl. No zklámání, že tam opravdu dokáže takhle vlézt vlhkost a vlastně to auto po 3 letech už mělo VP nefunkční.... Tak jdu hledat součástky a budu to muset celé vyměnit (anténa, řídící jednotka, hlavní přívod z auta)... Chudák já... 😕 EDIT1: Tak jsem se koukal na ceny položek a je zjevné, že cestou českých e-shopů se určitě nedám. Je tu někdo schopný mi říct,. jaký je rozdíl v řídící jednotce (pokud tedy je), když má na konci označení jiné písmeno? Je to jenom revize, nebo to má nějaký hlubší význam? Já mám řídící jednotku 3AA 962 243 G Našel jsem na Aliku třeba toto https://www.aliexpress.com/item/1005006012453514.html Má to ale označení H. Je to problém? Těch řídících jednotek je tam dost, koupím klidně jinou, ale jenom by mě zajímalo, jestli to musí sedět to písmenko na konci. Po shlédnutí cen nebudu kupovat ani celou elektriku, ale koupím jenom svorkovnice a udělám si znova koncovky. Nebo má někdo nějakou jinou radu, jak s tím "vydrbat" a nedávat 8k za něco, co moc nepoužívám a asi to zase zhnije za 3 roky? -))) EDIT2: Tak jsem objednal 4 a 5 polovou svorkovnici dohromady za 500,- s poštovným... K tomu jsem od borca na netu sehnal za 250 Kč tu řídící jednotu s G. V servisu mi řekli, že tam údajně jiná náhrada než G nemá být. No tak uvidíme, jak to dopadne.
  3. Děkuji... Cena jak pro němce za to, že je to má defaultně za jízdy vypnutý obraz -)))
  4. Zdravím borci. Pořád neexistuje možnost, jak vyřešit nefunkční TV tuner v S3 10/2016? Chtěl jsem poslouchat aspoň průběh hokeje a bohužel, signál kaput. Tak jestli neexistuje nějaká možnost vyřešení DVB-T2? Děkuji.
  5. Zdar borci. Koupil jsem si tydle světla do dveří: https://www.aliexpress.com/item/1005005695253739.html Bohužel, nápis SUPERB je jenom u dvěří řidiče... Což mě zklamalo... Nemá někdo link na sadu / díl, který umí i pravou stranu (spolujezdce)? Nějak se mi to nedaří najít. Děkuji.
  6. No já se ptám, protože to slyším poprvé, že "stockový" superb by měl kovaný motor. Ale třeba nám to tu někdo objasní. Kované písty bych pochopil.
  7. Zdar borci. Dneska jsem si chtěl stáhnout updaty k 45. KT, ale na skoda portalu jsou jenom 22 KT. Teď jsem si tu přečetl forum a jestli jsem to pochopil správně, tak v tom mají bordel a stáhli 45. KT aktualizaci? Takže asi nejlepší bude se na to vys*at a počkat, až to opraví? Fakt nebudu kvůli pár týdnům (předpokládám), než to fixnout, opravovat jejich zmetky v nějakém Map creatoru. 🙂 Děkuji a přeji krásný den.
  8. Začal bych těma magnetama... Jeden stojí 500-600 kč... To byl u mě problém, že autu za studena kolísaly otáčky..
  9. No tak jsem to včera 3x zase zkusil. Teplota oleje 100°+, sport mode, převodovka v S, ASR vypnuto. Plná brzda + plný plyn, auto si "nesedne" (tudíž se nebije plyn s brzdou), ale ani nenapíše, že LC je aktivováno. Takže jsem z toho fakt jelen. Odpich z místa je samozřejmě OK.
  10. Mám taky a auto zní krásně a nějak extra nehučí do kabiny. Určitě to tak nechám.
  11. Já mám teda jenom 6° DSG, ale toto chování (tlačení na vysoký stupeň) se mi právě líbí. Když jedu v klidu na rovince, tak mám 30 km/h 3. stupeň, 40 km/h 4. stupeň, 50-55 km/h 5. stupeň a 65 km/h klidně 6. stupeň a naprosto mi to nevadí. Když potřebuju, sešlápnu pedál třeba na 1/3 a auto krásně podřadí a jede... Je to taky o tom, se s tím naučit jezdit a potom to DSG poslouchá jak pes. Samozřejmě v D modu je to řazení línější a pomalejší a v S modu (klidně jenom na převodovce) je agresivnější a rychlejší.
  12. Děkuji, zkusím ještě pořádně tu brzdu a uvidím. Jinak to první kopnutí na rozjezd z nuly je cítít pořádně. Zabírají všechny kola, takže bych řekl, že to funguje.
  13. Ano, otáčky normálně skočí k 4k. Postup dělám stejně jak píšeš. Motor zahřátý do plna. Ještě přemýšlím, že vlastně někdy si auto po sešlápnutí plynu při sešlápnuté brzdě "sedlo" a někdy ne. Ale ani jednou to ten LC neoznámilo na Maxidotu. Jak říkám, nejlepší by bylo, jestli má někdop poslední update a mohl by to zkusit. :-)
  14. Dobrý den. Když jsem teď zkoušel Launch control, tak ať jsem to dělal jak podle manuálu nebo internetu, tak jsem prostě nedocílil zobrazení Launch control program aktivní na Maxidot. Vím, že to dříve fungovalo bez problémů a tuto hlášku to zobrazovalo. Při samotném odpichu (po puštění brzdy) to krásně kopne a letí, ale nevím, proč to najednou nezobrazuje. Aktualizace map + infotaimentu mám aktuální z ledna a jediné co mám jinak je nastavení klapek, aby byly pořád otevřené (i v D módu). Může to někdo zkusit s poslední aktualizací? Jako o nic nejde, ale chtěl bych vědět, kde může být chyba. Jedná se o 10/2016 206 kW. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...