Přejít na obsah

Petr Sedli

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Petr Sedli

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ten menit nebudu, kdyz je dva roky zpet davany novy original a mam to cerne na bilem na papire. Projdu hadicky ktere by mohly byt pricpane a za jizdy projedu pres notebook realnou teplotu jak skace za jizdy a zkontroluju cidlo teploty. Jen jsem doufal ze to bude to cidlo dsg ale kdyz neni tak to tim neni. Nebo se taky o zadnou zavadu nejedna a klesat teplota muze. Zjistim a poresim.
  2. Kdyz si to prectes znovu, tak tam pisu, ze se menil dva roky zpet a je to original - to znamena novy priginalni dil ze skodovky..
  3. Tak termostat na motoru ( cely s tim rozcestnikem ) se menil dva roky zpet a to original. Ten musi byt v poradku. Mam teda za to, ze musi byt pricpane nejake hadicky. Radiator topeni mam pruchozi, ten jsem menil za novy. Dalsi me napadlo zkontrolovat/vymsnit cidlo teploty co je pod expanskou. Dal me nic nenapada, kdyz u CBBB neni ten dsg teemostat.
  4. Hm....tak diky za ne moc prijemny zjisteni....takze vratit... Nebo nemam hontam dodat ? To jsem taky snad procital, ze nekdo rizl hadicku a pridal ho tam. Ale takovy fuserstvi asi ne.... Tudiz to musi byt hlavni a ten jediny termostat....ktery byl meneny asi 2 roky zpet....jdu se podivat, jak se meni ten...
  5. Ano, ten druhy jsem myslel, ten pod airboxem. Uz ho mam, dlouho mi nikdo neodpovedel. Koupil jsem znacku Mahle jako neoriginalni dil, ale jsou na nem zagravirovane znaky VW audi a Skoda, zjistil jsem, ze je to original, jem kdyz to prodavaji sami, musi to zadelat. A co jsem hledal, tak u dsg tento termostat mam. Vim ze se resilo, ze nejaky naftak ho nema. Zitra se na to vrhnu, takze doufam, ze tam opravdu bude. Menit ten druhy kus z prvniho odkazu, to je pry porod.
  6. Ahoj borci, Na mém SUP 2 2.0 tdi CBBB mi také klesá teplota při jízdě bez plynu. Původní majitel měnil termostat, ale o tomto neví, tudíž to bude ním. Jinak je auto plně funkční. Nedávno jsem zvládl výměnu radiátoru topení, co bylo ucpané a topilo to jen u řidiče, tak snad zvládnu i toto. Může mi někdo pro jistotu napsat přesný objednací kód, nebo odkaz ? Motor CBBB. Např na webu ML-Parts kde nakupuji, mají 2 typy - jeden otevírá při 75°C, druhý při 86°C. Nejzašší řešení je objednat přímo ve škodovce, ale tam to bude asi hodně drahý zbytečně. Pokud bych nebral ten originál, tak nejlépe i doporučit značku. Děkuji.
  7. Čau borci. Diky zs toto tema. Mam nastudovano, jak provest aktualizaci map do Columbuse na Superbu 2. K tomu vsemu ale potrebuju zjistit verzi SW a pripadne ji aktualizovat taky. Potrebuju mit povolene SETUP menu, po stlaceni na 10 sex se nedostanu do info i systemu. Je tu nekdo z Brna a okoli, kdo si s tim hraje a povolil by mi pres pocitac to setup menu, abych pak mohl vse aktualizovat ? Petr.
  8. Zdarec chlapi. Už jsem nějaký týden majitelem S2 s Columbusem a mapami z roku 2017, což vím od původního majitele. Chtěl jsem zjistit i jeho verzi v tom skrytém menu, dlouhým podržením SETUP, ale dál, než do nabídky FM nastavení mě to nehodí, ani při delším držení. Ale mapy chci zaktualizovat. Stahuji soubor od sk0d@ .. mimochodem díky za to :) A snad podle návodu co jsem četl zvládnu....stáhnout, na DVD DL vypálit nejpomalejší rychlostí a vložit do mechaniky, potvrdit aktualizaci a za 40 min hotovo. Aktualizuje se a musí se aktualizovat současně i systém rádia ? Nejlíp, pokud je tu někdo z Brna nebo okolí a chtěl by mi to ukázat, nebo předat nějaký rady i celkově kolem auta a pokecat, budu moc rád. Petr.
×
×
  • Vytvořit nový...