Přejít na obsah

Davidos90

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Davidos90

  1. Odpojením konektoru ztrácí systém přehled o teplotě a napětí baterie. Dost možná se podle těch dat vyhodnocuje i vypínání komfortních spotřebičů v případě slabé baterie . Stejně tak se baterie nekóduje pro nic za nic . A bez toho konektoru budou zkrátka chybět ty údaje o stavu baterie . 

    Jinak při nízké teplotě by měl altík dobíjet na full - inteligentní nabíjení nefunguje  . Pozoroval jsem to teď několik dní . Také by to mělo dobíjet na full při větším odběru energie jako je výhřev sedaček atd . 

  2. Také jsem měl chytré auto. Během jednoho roku 4 reklamace , nakonec odstoupení od smlouvy. Notifikace chodili po 10 minutách , chyběli začátky tras ,jednotka  nereagovala na otřesy a ta poslední se neustále odpojovala , takže se musela pokaždé znovu spárovat . Co jednotka , to problém. Kdyby to fungovalo jak má , tak to není špatný zařízení . 

  3. V 30. 12. 2019 na 18:58, Jarda-k napsal:

    Ostatní položky mě v tu chvíli nezajímaly, takže nevím jestli jsem tam měl stejnou nabídku jako ty. Musel bych se podívat.

    A filtr jsem nezaléval. Nevidím k tomu důvod. Při prvních 30 vteřinách chodu čerpadla je slyšet jak tam ještě cvrliká vzduch, ale po dalším spuštění už vrní jen čerpadlo. Následný start na otočení a chod motoru bez jakéhokoli zakolísání.

     

    Pokud to tedy chápu správně , tak u těch neotvíratelných filtrů se jen přehodí filtr bez jeho naplnění a přes VCDS se spustí první naplnění filtru ? u EN verze to je tuším ,,Transfer Fuel Pump,, nebo  ,,Fuel Supply Pump Activation,, . 

×
×
  • Vytvořit nový...