Přejít na obsah

PetrRa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení PetrRa

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, mám Rapida s motorizací 1.4 TSI 92kW DSG7 (DQ200). Chystám se na výměnu oleje v převodovce, ale samozřejmě už třetí autorizák mi řekl, že se tam olej nemění a že náplň je doživotní, čemuž nevěřím Začal jsem tedy hledat a studovat výměnu oleje v DSGčku mimo značkový servis. Jen se v tom teda ztrácím a nemůžu najít jednotný názor, protože se člověk dočte, že se má měnit jen olej v převodce, bez proplachu, v mechatronice se náplň nemění. Přitom většina servisů, které jsem našel dělá proplach a mění i náplň v mechatronice. A teď se v tom vyznat jaký je správný postup Je tu někdo, kdo nechával měnit olej v DSG a jakým postupem? Budu rád za každou radu.
  2. Ze začátku jsem měl nejvíce v merku Vogtland, ten má pružiny se snížením 20/20. Ale to by bylo opravdu jen minimum a nešlo by to skoro poznat. Teď přemýšlím o Lowtec 25/35 nebo klasiku Eibach 30/30......
  3. Jo, to mi jasný, že pružiny mají jinou charakteristiku..... Děkuij za názor. :)
  4. Ahoj, rád bych se přidal s dotazem na toto téma. Už skoro rok mám Spacebacka 12/2016 1.4 TSI, jsem s ním nadmíru spokojen. Až na podvozek, ale to jistě každý majitel Rapida ví, i se to tu probíralo. Momentálně si pohrávám s jednou myšlenkou. Chtěl bych trošku snížit. Ale z důvodu, že auto mám na denní ježdění a nerad bych někdy narazil na situaci, kdy bych někde drhnul nebo škrtnul, chci jen decentní snížení. Proto přemýšlím o možnosti předek nesnižovat, nechat v sérii, předek za mě osobně mi výškově příjde celkově ok. A zadek snížit o 20 mm. A moje otázka zní, zda takové řešení není problém a je možné použít snižovací pružiny jen na jednu nápravu a druhou nápravu nechat v původním sériovém nastavení?
×
×
  • Vytvořit nový...