Přejít na obsah

Crull666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Crull666

  1. Cau kluci, mam dotaz ohledne opotrebeni pantu atd. Jak vam to s tema pruzinama funguje po par letech? Musel to nekdo sundavat nebo tak?
  2. Cau pani, dnes v noci mi nejaky dobrak rozmlatil okno a vybral radio. V aute nic jineho nezmizelo, takze sel vylozene pro Columbuse. Nechal jsem si vyjet etku podle vin a mam - mel jsem Columbuse 3T0 035 680 B WHS. Umel by prosim nekdo poradit, jestli tam musim dat Columbuse se stejnym cislem, nebo bude fungovat i s jinym? A jake jsou v tom rozdily? Na bazosi jich je kotel a cisla maji ruzne, ne jen ty posledni pismena.
  3. Takze vsechny modely nemusi mit jednotku 61? Nemam to resit ze mi ji diagnostika nenacte? Nakonec jsem se k tomu doklikal, ale tady nevim jaky typ nastavit. Fleece nebo binary-AGM?
  4. Ahoj, mam ovecku 3, 1.8 132 kW, r.v.2013. Po koupi jsem zjistli, ze predchozi majitel tam dal klasickou olovenou baterku navic slabsi 56 ah. Bylo znat ze ta baterka si to moc nedava. Koupil jsem AGM 70 ah (predpsana vyrobcem), chtel jsem ji nakodovat diagnostikou a neslo se mi spojit s jednotkou 61 ani 71. Zkousel to i clovek v servisu jinou diagnostikou a taky nic. Dalsi clovek mi tvrdil, ze se u tohoto modelu baterka nekoduje a ze stejne je to kodovani nesmysl a ze je dulezite mit spravne amperhodiny a na zbytku nezalezi. Uz jste se s tim nekdo setkal? Ze by tenhle rok nemel samostatnou jednotku 61 regulace baterie?
×
×
  • Vytvořit nový...