Přejít na obsah

kamca8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kamca8

  1. Je možné nabíjet baterii 59Ah EFB i klasickou nabíječkou (trafo s usměrňovačem)?
  2. Chtěl bych požádat o radu - u mojí Fabie už byly schránky pod sedadly namontované, ale pod sedadly se volně povalují 3 kabely spojené konektory, umístěné na plastových deskách. Ta pod spolujezdcem je i rozlámaná. Jak to má být provedené správně? Konektory kabelů mají být nějak uchycené? jeden z kabelů je asi k airbagu, tak mě to trochu znepokojuje. Díky moc za info.
  3. Bylo by prosím možné trochu upřesnit to místo odtoku? Musím něco odmontovat? Omlouvám se za možná hloupý dotaz....
  4. Ahoj, mám podezření na ucpaný odtok kondenzátu z klimatizace, kde ho u Fabia 3 combi 1.2tsi hledat? A jsem schopen ho amatérsky vyčistit nebo je nutný servis? Díky.
  5. kamca8

    Žárovky

    Ahoj, jaké by jste mi prosím doporučili LED žárovky jako náhrada klasických 12VP21W pro denní svícení? Mám světlomety s klasickou H4. Díky.
  6. Ahoj, koupil jsem Fabii 2016 1,2TSI Ambition a nefungují přední ani zadní mlhovky, nesvítí ani kontrolky na přístrojovce a ani na display není žádná chybová hláška. Můžu jako laik někde hledat a nebo je nutný elektro servis? Děkuji.
  7. Omlouvám se za začátečnický dotaz - chci si dobít baterku mimo auto, protože nemám garáž a auto stojí před domem. Lze to provést tak, aby auto bylo zamčené? Nechci ho nechat úplně dostupné pro eventuální darebáky, Děkuji.
  8. Říkal mi to mechanik od jedné rozvážkové firmy, kde Fabie s litrovými motory provozovali. Šlo o vážné závady na motorech. Nejsem odborník, tak bližší nevím. Fakt ale je, že teď už jezdí jinými auty. Každopádně mi šlo o dotaz a získání odbornějších informací - Fabie nebude nová, jetá asi 60 000km.
  9. Zdravím, mám možnost koupit Fabii s motorem 1,0 TSI/70kW z roku 2017 - všude slyším, jak jsou tyto motory špatné, je to podle vašich zkušeností pravda?
×
×
  • Vytvořit nový...