Přejít na obsah

Pavel Hruška

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pavel Hruška

  1. Zdravím, pročítal jsem už několik topiců na toto téma, ale přeci jen jsem tam nenašel úplně všechno. Měl jsem na prohlídce před koupí 1.9 TDI 66kw 330tis km a servisák jako na první věc šel sundat hadici sání od turba a prstem vytáhnul z hrdla sání celkem dost oleje. Říkal, že je to hodně špatné a v podstatě začátek konce motoru. Ukázal mi pak celou cestu od turba zespodu a vše bylo dost od oleje. Protože mám informace o stavu auta, tak vím, že nežere nějak závratně olej (nedolívá se víc než je u Oct běžné), původní turbo měněno při 200tis. Auto táhne normálně, spotřeba cca 5l, turbo si hvízdá tak, jak u všech ostatních Oct, co jsem měl možnost jezdit. Zajímá mne tedy názor, zda je věc opravdu tak vážná (píše se tady dost, že olej v sání je vcelku běžná věc) a to i v případě, že se nijak moc neztrácí olej. A jestli opravdu olej v sání může mít až takový likvidační vliv na motor (popř. zda se dá nějak určit, kdy už je to fakt hodně). Díky moc.
  2. Pokud s tím bylo slušně zacházeno tak se toho neboj . Jasně, že takové věci jako třeba tlumiče, alternátor, klimakompresor musíš počítat, že tě můžou potkat. Co vidíš v mém avataru červená metla je MR 201 dnes najeto 300 000. Před dvěma lety koupena s najetými 230 000. Jede jako z praku. Největší problém byl cca v 270 000 převodovka. Ale někteří kamarádi tady s fora umí pomoct za solidní cenu i s takovým problémem. Co bylo s převodovkou?
  3. Zdravím všechny, rád bych se zeptal na názor, co si myslíte o Oktávce I, rv.2002, 1.9TDI 66kW - ale už s poctivě odkroucenými 270tis km. Mám možnost koupit tuhle krasavici z firmy za celkem rozmunou cenu, ale otázka co ty km? Jistota servisu je zaručena (serviska a vím jak to u firmy chodí), nicméně máte rady co pohlídat? Na co se kouknout? Za cenu, kdy v bazaru sezenu sotva felicii bych mel ambiente se spring paketem, takze docela zajímavá je i výbava Dík za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...