Přejít na obsah

strecek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil strecek

  1. Zajímavé, já jsem nikdy za předprodejní servis neplatil. K Roomsterovi jsem dostal rámeček pro dodatečnou montáž rádia a povinnou výbavu a bezpečnostní šrouby.

    Jinak s tou cenou já jsem se ptal ve dvou salónech, jeden menší a jeden velký, a v obou byla cena resp. sleva stejná. V tom větším mi hned do základní nabídky dali povinnou výbavu za 520,- Kč. V menším nic, tak doufám, že to bude grátis. No uvidíme koncem června.

  2. Ahoj všichni. Tak se taky přidám do klanu. Roomster Scout 1,4 16v, který věrně sloužil 10 let, půjde k nějakému novému majiteli a budu objednávat Rapida liftback konfigurace viz http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/122033239 . Přemýšlel jsem ještě o Smartlink+ ale ve Škodovce mi řekli, že jsou dost problémy s kompatibilitou telefonů, tak do toho asi nepůjdu. Ještě přemýšlím nad Careconnect, ale asi taky nakonec vynechám. Škoda že to nelze použít třeba na vytváření knihy jízd. A ještě dotaz máte někdo construct z výroby? Jinak čekačka je teď asi 16 týdnů, tak bude hračka na prázdniny.

  3. Zdravím pánové. Přemýšlím o koupi příčníku na hagusy na Roomstera a následně bych chtěl použít držáky na kolo od Hakru. Máte nějké zkušenosti ohledně kompatibility držáků na kolo od Hakru a příčníků, které se dají koupit např. ve Škodovce? A ještě jeden dotaz, jaké máte zkušenosti s dáváním kol na střechu na Roomstera? Díky Petr

  4. dnes jsem s tim byl v servisu a stalo me to 250kc cca 30min. delali asi poprve na roomsterovi a trosku zlobilo kodovani klicu ale vse dopadlo ok. budiky jsem si dodal, po vymene se mi zda ze ten bez maxidotu mel jasnejsi podsvit budiku (otackomer , rychlomer). udivilo me jen, ze cca 1min po uzamceni auta jeste sviti horni display s hodinama a ukazatelem km, ma to tak byt?

    Mam MaxiDot z vyroby a je to presne tak jak pises. Podsvit je jemnejsi nez mam ve sluzebnim Roomsteru a displej s kilometrama a hodinama zhasina az chvili po vytahnuti klicku, nebo po zamceni.

×
×
  • Vytvořit nový...