Přejít na obsah

ladik1983

Uživatel
  • Počet příspěvků

    214
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil ladik1983

  1. V 14. 2. 2024 na 15:09, xmenadis napsal:

    Já bych aktuálně potřeboval v Praze někoho s OBD11, kdo by mi nakódoval snížení hlasitosti soundactoru a zapnul skandinávské denní svícení (tzn. zadní světla při denním svícení). Našel by se někdo takový? Samozřejmě za úplatu 🙂

     

  2. Zdravím, vybírám nové pneu 18" letní. Zajímá mě jaké konkrétní pneumatiky v tomto rozměru jsou na O4 nejtišší dle Vašich reálných zkušeností. Díky za doporučení.

  3. Kdyby náhodou někdo nevěděl, tak zde se dá nahlásit nová cesta, ulice, silnice, křižovatka, kruháč apod. pokud ještě není v mapových podkladech navigace Columbusu. Funguje to. Nahlásil jsem kruháč co nebyl v mapě víc jak půl roku a při další aktualizaci se objevil. 

     

     

    https://mobile.mapcreator.here.com/editmode/

     

     

    PS: jakou máte aktuální databázi map. Vypršel mi po třech letech Connect tak jdu taky zkusit aktualizaci přes USB. Moje je 23.10

     

  4. Nevím, možná je to tím, že každá O4 se chová jinak. Mě nic neotravuje ani u zapnutého Lane assistu. Normální to prostě není. Stačí mít položenou ruku na volantu a nic neotravuje. Pokud je to jinak, je to na reklamaci. 

  5. Aha, takže celý problém je v tom, že chceš řídit auto bez držení volantu, a ono tě to prostě nenechá 🤣🤣🤣 tak to potom jo. 

     

    Jinak to rozhodně není standardní chování travel assistu s kapacitním volantem. A už vůbec není standardní, že vyskakuje  hláška o držení volantu bez aktivavaneho TA, to je úplná blbost. 

    • Negativní 1
×
×
  • Vytvořit nový...