Přejít na obsah

ladik1983

Uživatel
  • Počet příspěvků

    212
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ladik1983

  1. Na liftback jsem našel tyhle https://allegro.cz/nabidka/zavesy-na-magnetech-skoda-octavia-iv-4-liftback-9799118042
  2. Front assist samozřejmě zůstává pořád takový jaký si nastavíš.
  3. On je na O4 jinej volant než multifunkční? 🤣
  4. A víte, že se ten Front assist dá i nastavit? 🤣
  5. Pokud máš ještě zájem, můžeme nakodovat
  6. Zdravím, vybírám nové pneu 18" letní. Zajímá mě jaké konkrétní pneumatiky v tomto rozměru jsou na O4 nejtišší dle Vašich reálných zkušeností. Díky za doporučení.
  7. https://smartmania.cz/skryta-funkce-v-ios-13-pomuze-ochranit-vas-sluch/
  8. Takže jsme doma. Žádný jiný zdroje si nezkoušel. Žádný vestavěný rádio, žádný USB flash disk, pouze a jenom zdroj z mobilního telefonu, ať už Carplay nebo Bluetooth (což nejsou zdroje, zdroj je pořád jen mobilní telefon). Takže problém je telefon a ne infotainment. Viděl bych to na nějaký nastavení ochrany sluchu.
  9. Píšeš, že po restartu je to na jednu písničku ok při přehrávání přes Carplay. Je to ok i při rádiu a první písničce a po*ere se to až po nějaké chvíli?
  10. Jednoduší je napsat tady co potřebuješ...
  11. S obyč LED dálkovýma to nemá společného nic, když je to nastavení Metrix LED. Takže ano, je to nastavení citlivosti Matrix LED světel. Otázka je tedy úplně jinde a to co je to ta "citlivost"
  12. To se určitě nestane, mě by zajímalo zda jde ten starší cockpit vyměnit za ten novější, což by teoreticky jít mělo
  13. Kdyby náhodou někdo nevěděl, tak zde se dá nahlásit nová cesta, ulice, silnice, křižovatka, kruháč apod. pokud ještě není v mapových podkladech navigace Columbusu. Funguje to. Nahlásil jsem kruháč co nebyl v mapě víc jak půl roku a při další aktualizaci se objevil. https://mobile.mapcreator.here.com/editmode/ PS: jakou máte aktuální databázi map. Vypršel mi po třech letech Connect tak jdu taky zkusit aktualizaci přes USB. Moje je 23.10
  14. To by si chtěl po nich moc. Ještě aby četli návody 🤭 Vystiňování je Dynamic light assist
  15. Nevím, možná je to tím, že každá O4 se chová jinak. Mě nic neotravuje ani u zapnutého Lane assistu. Normální to prostě není. Stačí mít položenou ruku na volantu a nic neotravuje. Pokud je to jinak, je to na reklamaci.
  16. Je to o tom, že kódování TA někomu posrali už při výrobě ve Škodovce 😁
  17. Aha, takže celý problém je v tom, že chceš řídit auto bez držení volantu, a ono tě to prostě nenechá 🤣🤣🤣 tak to potom jo. Jinak to rozhodně není standardní chování travel assistu s kapacitním volantem. A už vůbec není standardní, že vyskakuje hláška o držení volantu bez aktivavaneho TA, to je úplná blbost.
  18. Máš vadnej volant, asi bych to reklamoval
  19. Pokud máš Travel Assist (z výroby) tak by to mělo jít, jak píše ferda25. Video o pár příspěvků výš Ovšem nevidím důvod takovou kravinu dodělávat, volant se za jízdy drží pokud se nepletu
×
×
  • Vytvořit nový...