Přejít na obsah

MichalDvorakCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MichalDvorakCZ

  1. Ahoj, mame feldu r.v. 96, žádný problémy, má najeto asi 180 000 km a nějak divně nám jde teď řadit. Nejdřív tam šla špatně jednička, potom všehcny rychlosti, pak to bylo asi par kilometru dobry, servisak utahl nejaky loziska u radicky nebo co,takze rychlosti tam jdou trochu lip, ale pri neutralu a nesešlápnutý spojky jde o motoru a převody takovej chrchlavej zvuk, něco jako když řadí bez spojky (přes zuby) ale ne tak halsitý. Když spojku sešlápnu,tak to přestane dělat, jakmile jí ale pustím,zase to začne. Myslím, že při zařazené rychlosti to nedělá. A navíc to nemá takový výkon. Nevít,co to je? Převodovka? Spojka je podle servisáka v pohodě a navíc auto jede. Někde něco uvolněného? Díky, nechce se mi shánět novou převodovku,když to nebude ona. Pokud víte,co by to molho být, kolik to asi stojí?
  2. MichalDvorakCZ

    PLIVÁRNA

    Nejvetsi kokoti jsou policajti. Nedavno jsem jednoho potkal,co na me rval a nadaval mi,ze jsem mladej blbecek, skoda,ze jsem nemel zaplnej mobil,nebo tak neco,hned bych ho zaloval. A taky rikal idiot jeden, ze ho napis pomahat a chranit vubec nezajima,ze je mu to u prdele, ze on je policajt.
  3. Muzes Chip tuning, klidne vymenit turbo, jen na sportovni filtr se moc tvarit nebudou,proto je lepsi na STK vratit origo a zase druhy den vratit sportovni.
  4. Takze na miste,kde je fotka vyfocena je parkoviste pro vozy PCR, ale jak vidis,parkoviste je vyznaceno bilou carou (stani sikmo) >>> proto Policie nema na ZLUTE CARE CO DELAT !!!!!!!! Dale, to, ze obcan ceka na policii treba hodinu je u Ceske Policie uplne normalni (z vlastni zkusenosti) a neni to kvuli hledani mista na parkovani. A navic od toho je macajek, ktery zapnu, kdyz stojim kde nemam >>> hlavne z duvodu, ze obcas pPCR stoji na mistech,kde OHROZUJI PROVOZ NA KOMUNIKACI. A plne souhlasim s Maverick >>> taky jsem zazil par situaci, kde PCR zneuzia sve situace a kdyz po nich zacnete hazet paragrafy, radsi se stahnout,protoze oni tem paragrafum sami nerozumi. Dale jsem natocil dalsi dukaz, jak policta na motorce predjizdi kolonu aut mezi pruhy? Asi tam jediny videl dalsi pruh.
  5. A monitorovani tveho pohybu podle mobilni telefonu, nahravani telefonich zaznamu a moznost napichnuti se na mobil jako vysilacku neni omezovani osobni svobody? Tohle v tom hraje jen dalsi malou roli.
  6. To ale bohužel není můj, ani nás občanů problém, že maják bliká jen pár hodin, zákon je zákon. A pokud ho porusuji policiste,kteri maji byt nasim vzorem, tak je to pak tezke. A uz vubec nemluvim o tom,jak nekteri mene inteligentni vyuzivaji sve "moci" a snazi se skodit.
  7. At jdou vsichni do prd*le, prestanu jezdiit, stat nebude mit penize na danich z myho benzinu, bude zdrazovat, ja si toho budu min kupovat, stat zase zdrazi a tak to pujde az do doby, nez tady budem jako v africe a nikdo nebude mit nic. Vetsina lidi v politice jsou deb*love. A jak je vyse napsano, vim z vlastni zkusenosti, ze toto politici delaji jen pro penize a pro firmu,ktera nabidne nejvice.
  8. Tohle jsem vyfotil,když jsem projížděl Prahou. Proč jen policie na zákazu zastavení může zastavit a běžný řidič ne?
  9. Super, to kdybych vedel predtim, tak jsem je mozna jeste na miste dostal na nejaky to "potvrzeni", ale diky, je to skvely vedet pro priste.
  10. Vsechny herni konzole se snazi prizpusobit a co nejverneji napodobit realitu. PS a Xbox to dela grafikou, Wii to dela ovladanim
  11. Mezi xbox a ps3 bych bral ps3, ale kdybych mel uplnou volbu, vzal bych Wii jak jsem uz psal.
  12. Takhle jsem to nemyslel, nejvetsi vyrobce stejne udava smer, kam budou herni firmy vydavat svoje hry a at chces nebo ne, PS3 (sony) je porad vetsi. Pokud se nemylim, tak na PS3 se daji hrat hry z PS2 a PS1,ale na xboxu 360 starsi hry nejdou,ale nejsem si tim jist.
  13. Jo ty myslis jinou hru na stream.cz. Byli dve o zakopani. Noisebrothers zakopali jeden xbox v Praze a druhy v Bytizu s LCD Tv a Gta IV. Ja vyhral v soutezi o dve nej videa... viz http://soutez.stream.cz/?a=round&round=3 moje video BMW M3 - Reklama V dalsim kole mam taky video, tak treba budu mit dva xboxy
  14. Sel bych do PS3, je to rozsirenejsi a tudiz tam bude i do budoucna vzdycky lepsi vyber her. Sice Mircosoft dela co muze, tlaci xbox vsude, dela ruzny reklamy, ale stejne. Jeste bych se byt tebou rozdoval mozna mezi Wii a PS3, ta Wii ma uzasny ovladani (jako vsechny vsechny od tohoto vyrobce). Jinak jsem vyhral v soutezi na stream.cz Xbox 360,takze kdybyste vedeli o nekom, kdo by ho chtel, je ke koupi. Novy, zabalezny, krabice, ovladace, zaruka.
  15. Ja si myslim, teda podle zneni pravidel, ze mi ridicak sebrat musi urcite, ze to nezalezi na urednikovi. Viz tohle:"překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 40 km/h a více v obci nebo o 50 km/h a více mimo obec (§ 22/1f) bod2) >> body 5 >> pokuta ve spravnim rizeni 5 000 - 10 000 kc >> zakaz cinnost 6 - 12 mesicu .... takze si myslim, ze uz jde jen o to,na jak dlouho mi ho vezmou, ale mozna se pletu.
  16. Jak pise Murder a Ragnar, prosim vas, jak pak mam zazadat po uplynuti pulky trestu o prominuti? Nejaky dopisem s Veci: Zadost o prominuti zakazu rizeni? Adresovany na misto, kde mi ridicak vezmou?
  17. Ale ono opravdu neco takoveho je. Na obalce je neco jako: Pokud si adresat zasilku nevyzvedne, je s vyjadrenim obeznamem nebo se zasilka povazuje za dorucenou. Nejak tak to je. Ted jsem si vsiml, ze to Standis napsal, co je na obalce.
  18. Samozrejme, ze snizena rychlost ma vyznam, ti, kdo tohle misto znaji, vedi, ze zde smysl nema zadny. A proc si nepockat na ty, co 50-ku zde nedodrzuji? Velice lehka odpoved, myslim, ze maji spoutu jiny uzitecny prace, ktery maj hodne a nestihaj, tak at si nejdriv udelaji poradek u sebe a pak at nekoho pokutujou. Jak uz jsem psal v jedne diskuzi drive ( http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38516&st=0 ), zlodeji ukradli mi navigaci, policie zna jejich totznost, ten den jem pachatele videl u jeho bydliste, ale policie udelal velky NIC. Uz je to asi pul roku a zlodeji chodi a kradou dal. Proto, at nejdriv CHRANI a POMAHAJI, jak maji chytre okopirovane od USA policie a pak at davaji pokuty za spatny parkovani a vysokou rychlost.
  19. Ragnar, zabiak, baurak : Diky za podporu. Pro Ragnar : ..."MichalDvorakCZ: Ale co jsem našel: můžete po uplynutí poloviny zákazu činnosti požádat o upuštění od výkonu zbyku zákazu řízení. Takže pokud by ti dali 6měsíců tak po 3měsících by ti to mohli odpustit. A vzhledem k tomu že jsi něco takového ještě asi neměl by ti to asi odpustili. A 3měsíce se vydržet dá ".... >>> Ragnar, myslis, ze zabiak ma pravdu? Ze by to slo?
  20. Tak tedy "nabylo". Ja se moc v pravech nevyznam. Takze, kdyz to nevyzvednu, muzu dal jezdit, ale mam to zapsany u nich v rejstriku? A kdyz me zastavi, tak to zjisti ne? Co se delat dal? Diky
  21. Diky, aspon vis, o jakem miste mluvim a ze si policejni buzeraci nevymyslim. Zajimalo by me, jestli je zde nekdo (vim, ze i studenti zde maji OI RS), kdo zazil to co ja? Pokud je vam 28 let a mate RS, policie se na Vas diva jinak, nez na 20-letyho blbecka, kterej ma auto dvacekrat drazsi nez jejich sluzebni auto. Zazil jsem to uz nekolikrat, proto vim, o cem mluvim. Jeden z poslednich pripadu, ktery si pamatuju bylo,jak policajti stali za vyjezdem z Tuningu v Letne a chytali a buzerovali tuningare. Dalsi pripad se stal memu kamaradovi s BMW 3 na Strahove, kde jen stali s jinyma BMW a nic nedelali, prijela policie, podivala se na auta, rekla, ze panove maji asi hodne penez, takze to bude za 1 000 Kc.
  22. Pro Ragnar: ..."P.S. s tím fiatem nás asi trochu houpáš. Od 1.7.2006, kdy vstoupil do účinnosti nový zákon o silničním provozu, je taxativně stanoveno kolik dostaneš za porušení rychlosti. Zákon už zde nedává žádnou libovůli policejní hlídce hodnotit podle vozidla. Buď tedy je to déle než rok, nebo si policista řekl o úplatek, nebo Tě vůbec netrestal za rychlost"..... >>> Dost pochybuju, ze to kazdy dodrzuje. Dalsi priklad je od myych rodicu, za stejny prestupek s feldou 300 kc a s BMW X5 to bylo za 2500 a 3 body? Myslis, ze tito polciajti to dodrzeli? Nedodrzeli, takze nespravedlnost tady je. Pro Marek: ..." No docela divná rada vyhýbat se...udělal blbost, ať platí.....má jezdit dle předpisů max +10km a bylo byto".... >>> Hlavne, ze tys urcite nikdy nejel rychleji nez 10 km/h a pokud ne, tak to kecas, kazdej jel rychlejs, jen me chytli a tebe ne. Takze tyhle tvoje "správňácký " rady si nech pro svoje děti. Pro zabiak: ...." Jinak o papíry nepřijdeš, dostaneš "pouze" zákaz řízení na 6-12měsíců a pak ti řidičák vrátí. Zkus to uhrát na to promlčení jak říká Ragnar jednou to v TV říkaly, že v Praze toho maj moc a spousta přestupků se promlčí. A pokud to nevyjde holt nebudeš jezdit a nebo to riskneš jak jsem psal a budeš jezdit opatrně. A v nejhorším ti hrozí další stejná pokuta a body a zákaz. Podle mě by se to dalo, mě například ještě nikdo nestavěl a to jezdím hodně.. Ale byla to chyba na tyhle úseky kde je z ničeho nic zbytečně snížená rychlost si musíš dávat pozor tam je pravděpodobnost měření největší...." .... >>> Diky, zkusim aspon tohle. A vim, byla to moje chyba, ale v 18.00 vecer pres prechod z firmy, ktera dela do 16.00 nikdo nechodi a ta 50-ka je tam opravdu zbytecna, kdyz predtim je 70km/h. Pro Michal F: ..." Ja myslim, ze si to dovolit muze Treba ve spojeni s tim, ze to neni homologovane a ze teda k te pokute za rychlost jeste prida to, ze auto neni uzpusobene k provozu na nasich silnicich ...." >>> Pokud si myslim spravne, policie neni prizpusobobena k tomu, aby hodnotila, co ma a co nema homologaci. Ja na originalnim prednim narazniku taky nemam Atest a ten naraznik tam patri. Policie nevi, jestli tohle neni originalni dil ze Skoda Auto. Maximalne me muze poslat na technickou, aby se to tam zjistilo a to jen urcite Km od mista zastaveni. Jinak diky vsem a zkusim se vyhybat rok prestupku,ikdyz jsem nekde slysel, ze ikdyz si vyjadreni nevyzvednu, tak stejne se naplnilo pravni moci. Vim, ze je to moje chyba a taky si na za to ponesu nasledky, myslel jsem, ze jde jen najdu pochopeni a rady,jak se tomu vyvarovat a dostat mensi trest,ale NEKTERI se jen vyzivaji v tom, ze minimalne pul roku jezdit nebudu a maji z toho velkou radost, tem buď přáno to samé,co mne. A ostatnim hodne stesti a mnoho stastnych km.
  23. Hlavne ze pani poslanci si jezdi 200km/h na dalnici bez majacku a nic se neresi, ja to prekrocim a uz asi nemam papiry. Celkem nespravedlivy ne?
×
×
  • Vytvořit nový...