Přejít na obsah

1.4 TDI Elegance

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil 1.4 TDI Elegance

  1. Na to jsem se koukal a všechno je ok. Ještě jsem zjistil, že to dělá když je zapnutý topení a když uberu ulně na studeno tak to nedělá.

    Tak nevím co by to mohlo být :help:

  2. Ahojte mám taky problém ked zapnem ventilator na 2 tak pod nohami spolujazdca strasne fuci neviem ci to tak ma byt okrum ventilatoru je vypnuty a ked ho zapnem je trochu iny zvuk a je to jedno kde to mam prepnute ci na nohy alebo ci na nohy a na celne sklo alebo iba na celne alebo na ludi taky fucivy zvuk na 1 je to slabsie skuste poradit dufam ze tomu pochopíte lol

    Já mám uplně stejný problém, začlo mě to dělat po servisní prohlídce po 60000 km, při které mě čistili klimatizaci.

    Prosím poraďte jestli jste se s tím někdo setkal. dík

  3. Tak ta sranda stála 2200kč. Přitom nejdražší jsou ty ramínka, který jím jsou k hovnu. Samotný stíráky cca 600kč.

    A ty stíráky po 49000km nebyly už žádný zázrak, takže si moc nepomohly a mě udělaly akorád škodu.

  4. Tak jsem se dnes svezl ve služební FII 1,4 TDI Combi (najeto 9800km)a bez přehánění je tohle auto motorově více jak na p..u, bo s takovým šrotem jsem ještě nejel !!! Dnešních 500km s tímto autem bylo utrpením. Randál nehorázný, akcelerace ucházející jen do 3 tis.ot. a průměrnou spotřenu 6 l/100km nehodlám komentovat a to jsem jel 50% cesty po dálnici. Opravdu jsem jezdil s čímkoliv, ale tohle byl opravdu vrchol!!! :aggressive:

    Pokud jsi koupil 1,4 16V tak gratuluju,bo jsem jezdil s bráchovou F1 a tohle auto je opravdu motorově úplně někde jinde. Motor neslyšíš a spotřeba 6 litrů benzinu přímo ukázková.

    Ono ještě záleží kolik si měl kW? Já mám 59kW a o proti 51kW tam rozdíl je to mám vyzkušený.

    Jinat motor ze začátku byl také hlučný, ale kolem těch 12000km se ztišil. Teť mám najeto 34000km z průměrnou spotřebou 5,6 l/km a nemůžu si stěžovat akcelerace slušná a můžu ti říct, že někteří machýrci v kšiltovkách mají semnou problém.

  5. Protože jezdím s motorem 1,4 TDI 59 kw tak může potvrdit, že motor ze začátku byl hlučnější, ale kolem 7 000km se motor o dost ztišil a vůbec mě nepříjde, že to je tříválec. Mám zatím najeto 24 000km, ale nemůžu si vůbec stěžovat, motor je svyžný ani jsem si nemyslel, že to tak pojede. Průměrnou spotřebu mám 5,5 l a to jezdím hodně po dálnici. S autem není problém jet 180km/h. S vozíkem jezdím taky a uplně v pohodě. Já můžu jen doporučit. Z 1,4 16V jsem bohužel nejezdil, ale chtěl bych také zkusit co táhne lépe.

×
×
  • Vytvořit nový...