Přejít na obsah

Boyler

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Boyler

  1. Ta moje papá 8,3 LPG, na benál jsem to nikdy neměřil, protože nejsem tak bohatý abych mohl na benzín jezdit lol . Ale myslím, že tak odhadem 8l benzínu, PP nevěřím je to sedmilhář. Jezdím 80% mimo město.

  2. zdravím všechny , mám takovej drobnej problém po 3 dnech někdy po týdnu se sama vybije baterie ve felicii 1,3 Mpi, baterie je nová ( stará to dělala taky) , při měření svodovýho proudu naměřím 0,01A což je ta záhada, patrně začne oběr někdy pozděj , zatím jsem zkoušel měřit celý den a sem tam jsem nahlížel co to ukazuje - pořád ale 0,01A setkal se stím někdo?? v servisu samozřejmě nepřišli na nic

    Asi ti poradím, protže jsem měl úplně ten samý problém.

    Když auto stálo, tak se baterie vybila, když jsem jezdil denně vydržela déle, ale taky se vybila i když po delší době. Naměřili mi úplně ten samý proud co tobě a lámali si nad tím hlavu. Spravovalo mi to asi 5 lidí a každý tvrdil že je to tamto nebo ono a stejně se baterie vybila.

    Vozil jsem tedy 2 baterie a dělalo mi to tak asi 5 let, než se mi posral alternátor a já jej vyměnil a ouha už mi to jen a jen dobíjí. Takže to dělá alternátor. Problém může být v tom, že i když auto stojí, tak ten alternátor potřebovává nějakým záhadným způsobem proud (asi zkrat, bludné proudy nebo co já vím).

    Nejlepší by jsi měl si od někoho půjčit altík a vyzkoušet to, ale myslím že je to tím, protože mi to přestalo dělat po výměně alternátoru a nic jiného jsem s tím nedělal.

  3. Dneska se mi stala taková úplně divná věc: ......

    Nevíte co se mohlo stát? ...

    Nevím proč se ti to stalo, ale mně se stala úplně stejná věc. Rafička ukazatele benzínu mi najednou vyskočila a pak cca 15min šla zpátky na místo kde měla být.

    Nechci tě strašit a nevím jestli to má s tím něco společného, ale za 14 dní mi odešla přístrojovka. Ráno jsem prostě nasedl a už to nešlo nastartovat a na budíkách jsem neměl ani hodiny ani kilometry. Přístrojovku jsem musel vyměnit (5000Kč v pi..).

  4. Ty vole to snad není pravda já neprošel se stejnou "závadou" před 14 dny a vytočili mě tak že jsem ještě nikde jinde nebyl.

    Kam to teda chodíte na emise? Zkuste to u někoho solidárnějšího. Mě neprošla na emisích Felda na LPG , tak to trošku sfalšoval, řekl ať si to opravím a hotovo.

×
×
  • Vytvořit nový...